POLİSE SALDIRI VE KAÇIŞ GİRİŞİMİ

GÜNDEM 07.10.2024 - 17:18, Güncelleme: 07.10.2024 - 17:22 3205 kez okundu.
 

POLİSE SALDIRI VE KAÇIŞ GİRİŞİMİ

Adana'da Firarı Torbacının Vurulduğu Olayda 6 Polis Yaralandı, 3 Polis Aracı Zarar Gördü
Adana’da uyuşturucu ticaretinden 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Engin D. adlı hükümlü, kaçırılmak istendiği esnada polis tarafından vurularak yakalandı. Olayda, mahalleli ve hükümlünün yakınları tarafından 6 polisin yaralandığı 3 polis aracına da sopa ve taşlarla zarar verildiği öğrenildi. Yüreğir ilçesine bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nde, Adana Emniyet Müdürlüğü Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Ekipleri, uyuşturucu ticaretinden 21 yıl hapis cezası bulunan 29 yaşındaki Engin D.'nin bulunduğunu tespit etti. ENGİN D. VURULARAK YAKALANDI GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI Polis, hükümlüyü almak üzere mahalleye baskın düzenledi. Ancak, Engin D.'nin yakınları ve etraftaki vatandaşlar, polislere saldırarak müdahale etmeye çalıştı. Bu durum üzerine Engin D. kaçmaya başladı.Polis, kaçan Engin D.’yi ayaklarından vurarak etkisiz hale getirdi. Yaralı hükümlü, hemen hastaneye götürüldü. Hükümlünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayın ardından, Adana Emniyet Müdürlüğü, saldırıya karışan şahısları yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Bu olay, mahalledeki güvenlik sorunlarını tekrar gündeme getirdi.
Adana'da Firarı Torbacının Vurulduğu Olayda 6 Polis Yaralandı, 3 Polis Aracı Zarar Gördü

Adana’da uyuşturucu ticaretinden 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Engin D. adlı hükümlü, kaçırılmak istendiği esnada polis tarafından vurularak yakalandı. Olayda, mahalleli ve hükümlünün yakınları tarafından 6 polisin yaralandığı 3 polis aracına da sopa ve taşlarla zarar verildiği öğrenildi. Yüreğir ilçesine bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nde, Adana Emniyet Müdürlüğü Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Ekipleri, uyuşturucu ticaretinden 21 yıl hapis cezası bulunan 29 yaşındaki Engin D.'nin bulunduğunu tespit etti.

ENGİN D. VURULARAK YAKALANDI

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Polis, hükümlüyü almak üzere mahalleye baskın düzenledi. Ancak, Engin D.'nin yakınları ve etraftaki vatandaşlar, polislere saldırarak müdahale etmeye çalıştı. Bu durum üzerine Engin D. kaçmaya başladı.Polis, kaçan Engin D.’yi ayaklarından vurarak etkisiz hale getirdi. Yaralı hükümlü, hemen hastaneye götürüldü. Hükümlünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayın ardından, Adana Emniyet Müdürlüğü, saldırıya karışan şahısları yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Bu olay, mahalledeki güvenlik sorunlarını tekrar gündeme getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.