Yeşilyurt, çöp mahalleye dönüşüyor!

GÜNDEM 09.10.2024 - 16:28, Güncelleme: 09.10.2024 - 16:28 3507 kez okundu.
 

Yeşilyurt, çöp mahalleye dönüşüyor!

Adana’nın en merkezi noktasında bulunan Yeşilyurt Mahallesi sakinleri temizlik hizmetlerinden yana oldukça dertli.
Özellikle Mavi Bulvar’daki Şehitler Parkı civarında gelişigüzel atılan evsel atıkların yarattığı görüntü kirliliği vatandaşları rahatsız ediyor. Şehitler Parkı içindeki yeraltı çöp konteynerinin neredeyse kullanılamaz hale geldiği gözle görülüyor. Sorunla ilgili Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililerini defalarca aradıklarını dile getiren Yeşilyurt Mahallesi sakinleri, ancak temizlik konusunda hiçbir somut adım atılmadığından şikayet ettiler. Yeşilyurt’un Adana’nın en büyük mahallerinden biri olduğunu kaydeden vatandaşlar, “Son zamanlarda Mavi Bulvar ve Şehitler Parkı yakınlarında çöpten geçilmiyor. Adı Yeşilyurt olan mahallemiz neredeyse çöp mahalleye dönüştü. Adına yakışır bir durum değil.  Şehitler Parkı da öyle… Bakımsızlık durumu içler acısı bir halde. Şehitler Parkı’nda yürüyüş yapmak neredeyse imkansız hale geldi. Yetkililer sesimizi duymamakta neden bu kadar ısrar ediyorlar” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
Adana’nın en merkezi noktasında bulunan Yeşilyurt Mahallesi sakinleri temizlik hizmetlerinden yana oldukça dertli.

Özellikle Mavi Bulvar’daki Şehitler Parkı civarında gelişigüzel atılan evsel atıkların yarattığı görüntü kirliliği vatandaşları rahatsız ediyor. Şehitler Parkı içindeki yeraltı çöp konteynerinin neredeyse kullanılamaz hale geldiği gözle görülüyor.
Sorunla ilgili Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililerini defalarca aradıklarını dile getiren Yeşilyurt Mahallesi sakinleri, ancak temizlik konusunda hiçbir somut adım atılmadığından şikayet ettiler.
Yeşilyurt’un Adana’nın en büyük mahallerinden biri olduğunu kaydeden vatandaşlar, “Son zamanlarda Mavi Bulvar ve Şehitler Parkı yakınlarında çöpten geçilmiyor. Adı Yeşilyurt olan mahallemiz neredeyse çöp mahalleye dönüştü. Adına yakışır bir durum değil.  Şehitler Parkı da öyle… Bakımsızlık durumu içler acısı bir halde. Şehitler Parkı’nda yürüyüş yapmak neredeyse imkansız hale geldi. Yetkililer sesimizi duymamakta neden bu kadar ısrar ediyorlar” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.