Demirçalı ve Yüreğir Belediyesi’nin afişlerine saldırı iddiası

GÜNDEM 19.10.2024 - 14:14, Güncelleme: 19.10.2024 - 14:14 3254 kez okundu.
 

Demirçalı ve Yüreğir Belediyesi’nin afişlerine saldırı iddiası

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın 18 Ekim Cuma günü gece geç saatlerde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce fotoğrafının da bulunduğu Yavuzlar Mahallesi Kışla Caddesi’ndeki üst geçitte yer alan belediye afişlerine saldırı gerçekleştirildiği bildirildi.
Yüreğir Belediyesi’nden konuya ilişkin şu açıklama yapıldı: “18 Ekim Cuma günü gece saatlerinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, Yüreğir Belediye Başkanımız Ali Demirçalı'nın fotoğrafının da bulunduğu, Yavuzlar Mahallesi Kışla Caddesi üst geçitte yer alan belediyemiz afişlerine çirkin bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Başkanımızın fotoğrafının yakıldığı bu çirkin saldırıyı yapanların adalet önünde hesap vermeleri ve gerekli cezayı almaları için Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulacaktır. Halkın hizmet ve faaliyetlerden bilgi edinmesini engelleyici provakatif eylemi gerçekleştirenleri kınıyor, sürecin yakın takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz” ERDOĞAN’IN FOTOĞRAFI POŞET İÇİNDE BULUNMUŞTU Kısa bir süre önce, Yüreğir Belediyesi’nin bahçesinde, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının bir poşet içinde atılmış halde bulunduğu dile getirilmişti. AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve bir grup partili, bu durumu belediye önünde protesto etmişti.
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın 18 Ekim Cuma günü gece geç saatlerde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce fotoğrafının da bulunduğu Yavuzlar Mahallesi Kışla Caddesi’ndeki üst geçitte yer alan belediye afişlerine saldırı gerçekleştirildiği bildirildi.


Yüreğir Belediyesi’nden konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:
“18 Ekim Cuma günü gece saatlerinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, Yüreğir Belediye Başkanımız Ali Demirçalı'nın fotoğrafının da bulunduğu, Yavuzlar Mahallesi Kışla Caddesi üst geçitte yer alan belediyemiz afişlerine çirkin bir saldırı gerçekleştirilmiştir.
Başkanımızın fotoğrafının yakıldığı bu çirkin saldırıyı yapanların adalet önünde hesap vermeleri ve gerekli cezayı almaları için Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulacaktır. Halkın hizmet ve faaliyetlerden bilgi edinmesini engelleyici provakatif eylemi gerçekleştirenleri kınıyor, sürecin yakın takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz”
ERDOĞAN’IN FOTOĞRAFI POŞET İÇİNDE BULUNMUŞTU
Kısa bir süre önce, Yüreğir Belediyesi’nin bahçesinde, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının bir poşet içinde atılmış halde bulunduğu dile getirilmişti. AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve bir grup partili, bu durumu belediye önünde protesto etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.