İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN ACI KAYBI

GÜNDEM 01.07.2024 - 15:19, Güncelleme: 01.07.2024 - 15:19 3863+ kez okundu.
 

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN ACI KAYBI

İsmail Küçükkaya, Annesinin Beklenmedik Ölümüyle Yasa Boğuldu
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde tatil yapan ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya, dün sabah saatlerinde annesi Halise Küçükkaya’nın beklenmedik ölümüyle sarsıldı. Halise Küçükkaya, otelde oğluyla birlikte geçirdiği tatil sırasında denizde yüzüyordu ve aniden kalp krizi geçirdi. Çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesine rağmen, sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Halise Küçükkaya’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, otopsi için Antalya Adli Tıp Morguna kaldırıldı. SEVENLERİNİ DERİN ÜZÜNTÜYE BOĞDU İsmail Küçükkaya, annesinin trajik ölüm haberiyle adeta yıkıldı; gözyaşları içinde morga giderek cenazesinin başında uzun süre bekledi. Merhumenin cenazesi, yapılan işlemlerin ardından memleketi Kütahya’nın Simav ilçesine gönderilmek üzere hazırlandı. İsmail Küçükkaya, annesini son yolculuğuna uğurlamak için yakınları ve dostlarıyla birlikte Simav’a hareket etti. Halise Küçükkaya’nın ani ölümü, İsmail Küçükkaya’nın sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Meslektaşları ve dostları da acı haber üzerine taziye dileklerini iletti. Küçükkaya ailesine başsağlığı diliyor, merhumeye Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz.
İsmail Küçükkaya, Annesinin Beklenmedik Ölümüyle Yasa Boğuldu

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde tatil yapan ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya, dün sabah saatlerinde annesi Halise Küçükkaya’nın beklenmedik ölümüyle sarsıldı. Halise Küçükkaya, otelde oğluyla birlikte geçirdiği tatil sırasında denizde yüzüyordu ve aniden kalp krizi geçirdi. Çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesine rağmen, sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Halise Küçükkaya’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, otopsi için Antalya Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

SEVENLERİNİ DERİN ÜZÜNTÜYE BOĞDU

İsmail Küçükkaya, annesinin trajik ölüm haberiyle adeta yıkıldı; gözyaşları içinde morga giderek cenazesinin başında uzun süre bekledi. Merhumenin cenazesi, yapılan işlemlerin ardından memleketi Kütahya’nın Simav ilçesine gönderilmek üzere hazırlandı. İsmail Küçükkaya, annesini son yolculuğuna uğurlamak için yakınları ve dostlarıyla birlikte Simav’a hareket etti. Halise Küçükkaya’nın ani ölümü, İsmail Küçükkaya’nın sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Meslektaşları ve dostları da acı haber üzerine taziye dileklerini iletti. Küçükkaya ailesine başsağlığı diliyor, merhumeye Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.