İyi ve cesurların sesini, herkese duyuracağız

SİYASET 26.03.2021 - 16:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1832+ kez okundu.
 

İyi ve cesurların sesini, herkese duyuracağız

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın başkanlığındaki heyet Adana’da vatandaşın dertlerini dinleyecek. İYİ Parti milletvekili Metanet Çulhaoğlu:
İYİ Parti Teşkilat Başkanı, Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Koray Aydın başkanlığındaki heyet, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, esnaflar ile vatandaşların sorunlarını dinlemek için Adana’ya geliyor.  İYİ Parti Adana milletvekili Metanet Çulhanoğlu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in “Millet Bizi Çağırıyor” sloganı ile başlattığı başlattığı çalışmanın devam ettiğini söyledi. Çulhaoğlu,  parti yetkililerin her hafta heyetler halinde il ve ilçe gezileri yaparak birinci ağızdan sorunları dinlediğini aktaran Çulhaoğlu, bu sorunların da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne aktarıldığını bildirdi. Çulhaoğlu, “İyi ve cesurların seslerini, iktidara yürüyüşünü, tüm ülkemize duyuracağız” dedi.  Çulhaoğlu, “Bu hafta, Teşkilat Başkanımız, Bayındırlık ve İskan eski Bakanımız Koray Aydın başkanlığındaki heyet, üye katılım ve hemşerilerimizle buluşma programı için geliyor” dedi. Çulhaoğlu, heyette şu isimlerin yer aldığını söyledi: “Ankara milletvekili Teşkilat Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Oral, Genel İdare Kurulu Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Genel İdare Kurulu Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, Isparta milletvekili Aylin Cesur, Aksaray milletvekili Ayhan Erel, Mersin milletvekili Behiç Çelik, Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, Genel İdare Kurulu Üyesi Gülsüm Paksoy, Genel İdare Kurulu Üyesi Süleyman Sırrı Özdolap, Genel İdare Kurulu Üyesi Şükriye Sevin Çağlayan, Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şule Gök Tüdeş, Kurucular Kurulu Üyesi Birol Büyüköztürk, Kurucular Kurulu Üyesi Sıtkı Polat, Kurucular Kurulu Üyesi Nihal Ağca, Kurucular Kurulu Üyesi Sinem Uludamar.” Çulhaoğlu, 28 Mart Pazar günü saat 12’de Atatürk ASKİ Spor Salonu’nda İYİ Parti’ye katılım programının gerçekleştirileceğini, saat 16’da Diş Polikliniği açılışının yapılacağını, saat 17’de ise Sarıçam İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının hizmete gireceğini bildirdi.  Çulhaoğlu, heyet üyelerinin 29 Mart Pazartesi günü ise merkez Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Sarıçam ile Kozan ve Karaisalı ilçelerinde teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla buluşacaklarını kaydetti.
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın başkanlığındaki heyet Adana’da vatandaşın dertlerini dinleyecek. İYİ Parti milletvekili Metanet Çulhaoğlu:

İYİ Parti Teşkilat Başkanı, Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Koray Aydın başkanlığındaki heyet, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, esnaflar ile vatandaşların sorunlarını dinlemek için Adana’ya geliyor. 

İYİ Parti Adana milletvekili Metanet Çulhanoğlu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in “Millet Bizi Çağırıyor” sloganı ile başlattığı başlattığı çalışmanın devam ettiğini söyledi. Çulhaoğlu,  parti yetkililerin her hafta heyetler halinde il ve ilçe gezileri yaparak birinci ağızdan sorunları dinlediğini aktaran Çulhaoğlu, bu sorunların da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne aktarıldığını bildirdi. Çulhaoğlu, “İyi ve cesurların seslerini, iktidara yürüyüşünü, tüm ülkemize duyuracağız” dedi. 
Çulhaoğlu, “Bu hafta, Teşkilat Başkanımız, Bayındırlık ve İskan eski Bakanımız Koray Aydın başkanlığındaki heyet, üye katılım ve hemşerilerimizle buluşma programı için geliyor” dedi. Çulhaoğlu, heyette şu isimlerin yer aldığını söyledi: “Ankara milletvekili Teşkilat Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Oral, Genel İdare Kurulu Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Genel İdare Kurulu Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, Isparta milletvekili Aylin Cesur, Aksaray milletvekili Ayhan Erel, Mersin milletvekili Behiç Çelik, Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, Genel İdare Kurulu Üyesi Gülsüm Paksoy, Genel İdare Kurulu Üyesi Süleyman Sırrı Özdolap, Genel İdare Kurulu Üyesi Şükriye Sevin Çağlayan, Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şule Gök Tüdeş, Kurucular Kurulu Üyesi Birol Büyüköztürk, Kurucular Kurulu Üyesi Sıtkı Polat, Kurucular Kurulu Üyesi Nihal Ağca, Kurucular Kurulu Üyesi Sinem Uludamar.”
Çulhaoğlu, 28 Mart Pazar günü saat 12’de Atatürk ASKİ Spor Salonu’nda İYİ Parti’ye katılım programının gerçekleştirileceğini, saat 16’da Diş Polikliniği açılışının yapılacağını, saat 17’de ise Sarıçam İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının hizmete gireceğini bildirdi. 
Çulhaoğlu, heyet üyelerinin 29 Mart Pazartesi günü ise merkez Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Sarıçam ile Kozan ve Karaisalı ilçelerinde teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla buluşacaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.