Kadın sanayiciler Amylum Nişasta’yı gezdi

TURİZM 18.10.2017 - 15:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2960+ kez okundu.
 

Kadın sanayiciler Amylum Nişasta’yı gezdi

    Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Kadın Sanayiciler Platformu üyeleri, Amylum Nişasta tesislerinde incelemelerde bulundu. Adana OSB’de faaliyet gösteren firmaların kadın girişimci potansiyelini artırmak için oluşturdukları platform üyeleri Kimteks Tekstil İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Ayça Çelik’in başkanlığında Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu Amylum Nişasta tesislerinin konuğu oldu.   En önemli konu “İş Güvenliği”   Amylum Nişasta Finans Direktörü Gaye Şenyuva’nın karşıladığı heyet üyeleri, tesislerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sanayici kadınlara, firma hakkında sunum yapan Şenyuva, fabrikada en önemli kriterlerinin güvenlik olduğunu söyledi. Şenyuva, güvenlik tedbirleri konusunda azami hassasiyet göstermelerinden dolayı Temmuz 2012’den bu yana kayıp iş günlü kaza yaşanmadığını kaydetti.   Amylum Nişasta’nın bağlı bulunduğu grubun yıllı cirosu 62 Milyar Dolar   Amylum Nişasta’nın bağlı olduğu ADM (Archer Daniels Midland Company) hakkında da bilgi veren Şenyuva, şunları kaydetti: “ADM, dünyada 700 lokasyonda, 32 bin 300 çalışanla, 160 ülkede, 250 fabrikada; 4 büyük segmentte hizmet veriyor. Ayrıca 2016 yılı cirosu 62 milyar dolar, yıllık karı ise yaklaşık 1,8 milyar dolar olan New York Stock Exchange’e  kote bir firmadır.”   Firmanın, mısır üretiminin en yoğun bölge olması sebebiyle Adana’yı tercih ettiğini ifade eden Şenyuva, sanayici kadınların sorularını da cevapladı.

 

 

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Kadın Sanayiciler Platformu üyeleri, Amylum Nişasta tesislerinde incelemelerde bulundu.

Adana OSB’de faaliyet gösteren firmaların kadın girişimci potansiyelini artırmak için oluşturdukları platform üyeleri Kimteks Tekstil İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Ayça Çelik’in başkanlığında Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu Amylum Nişasta tesislerinin konuğu oldu.

 

En önemli konu “İş Güvenliği”

 

Amylum Nişasta Finans Direktörü Gaye Şenyuva’nın karşıladığı heyet üyeleri, tesislerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sanayici kadınlara, firma hakkında sunum yapan Şenyuva, fabrikada en önemli kriterlerinin güvenlik olduğunu söyledi. Şenyuva, güvenlik tedbirleri konusunda azami hassasiyet göstermelerinden dolayı Temmuz 2012’den bu yana kayıp iş günlü kaza yaşanmadığını kaydetti.

 

Amylum Nişasta’nın bağlı bulunduğu grubun yıllı cirosu 62 Milyar Dolar

 

Amylum Nişasta’nın bağlı olduğu ADM (Archer Daniels Midland Company) hakkında da bilgi veren Şenyuva, şunları kaydetti:

“ADM, dünyada 700 lokasyonda, 32 bin 300 çalışanla, 160 ülkede, 250 fabrikada; 4 büyük segmentte hizmet veriyor. Ayrıca 2016 yılı cirosu 62 milyar dolar, yıllık karı ise yaklaşık 1,8 milyar dolar olan New York Stock Exchange’e  kote bir firmadır.”

 

Firmanın, mısır üretiminin en yoğun bölge olması sebebiyle Adana’yı tercih ettiğini ifade eden Şenyuva, sanayici kadınların sorularını da cevapladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.