KADINLAR HEM ÜRETİYOR HEM KAZANIYOR

GÜNDEM 01.07.2024 - 13:21, Güncelleme: 01.07.2024 - 13:21 3898+ kez okundu.
 

KADINLAR HEM ÜRETİYOR HEM KAZANIYOR

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'den Seyhanlı Kadınlara Destek: Mersin Marina'da El Emeği Ürünleri Sergisi Açıldı
Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'in liderliğinde, Seyhanlı kadınların el emeği ürünlerini tanıtmak ve satışa sunmak amacıyla Mersin Marina'da görkemli bir etkinlik başladı. Seyhan Belediyesi ve Seyhan Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen etkinlik, kadın girişimcilerin ev içi üretimlerini sergilemeleri ve bu yolla ekonomik katkı sağlamaları için önemli bir platform oluşturuyor. Mersin Marina'nın benzersiz manzarası eşliğinde kurulan stantlarda, ziyaretçiler polimer kilden takılardan soğuk seramik objelere, el yapımı çantadan, el yapımı abajura kadar geniş bir yelpazede el yapımı ürünler bulabilirler. Etkinlik boyunca canlı müzik performanslarıyla renklendirilen stantlar, ziyaretçilere alışveriş yapma ve yerel kadın girişimcileri destekleme fırsatı sunuyor. Aynı zamanda ev içi üretim yapan kadınlar standlarda yaptıkları satışlarla ev ekonomisine de katkı sağlıyor.  "KADIN ÜRETİCİLERİMİZİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ" Başkan Oya Tekin, etkinlikle ilgili şunları dile getirdi: "Seyhanlı üreten kadınları Mersin'de buluşturmak ve onların emeklerini sergileyerek destek olmak bizim için büyük bir gurur kaynağı. Bu etkinlik, kadınların kendi yeteneklerini ve el emeği ürünlerini göstermelerini sağlamanın yanı sıra ekonomilerine katkıda bulunmalarına da olanak tanıyor." Seyhan Belediyesi'nin kadın girişimcileri desteklemek amacıyla düzenlediği bu tür etkinliklerin devam edeceği vurgulanırken, Marina'da açılan stantların gün boyunca ziyaretçilere açık olduğu ve katılımın yoğun olduğu belirtildi. Bu tür etkinliklerin, yerel ekonomiye ve kültürel yaşama katkı sağlama yolunda önemli bir adım olduğu da eklenen detaylar arasında yer alıyor.
Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'den Seyhanlı Kadınlara Destek: Mersin Marina'da El Emeği Ürünleri Sergisi Açıldı

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'in liderliğinde, Seyhanlı kadınların el emeği ürünlerini tanıtmak ve satışa sunmak amacıyla Mersin Marina'da görkemli bir etkinlik başladı. Seyhan Belediyesi ve Seyhan Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen etkinlik, kadın girişimcilerin ev içi üretimlerini sergilemeleri ve bu yolla ekonomik katkı sağlamaları için önemli bir platform oluşturuyor. Mersin Marina'nın benzersiz manzarası eşliğinde kurulan stantlarda, ziyaretçiler polimer kilden takılardan soğuk seramik objelere, el yapımı çantadan, el yapımı abajura kadar geniş bir yelpazede el yapımı ürünler bulabilirler. Etkinlik boyunca canlı müzik performanslarıyla renklendirilen stantlar, ziyaretçilere alışveriş yapma ve yerel kadın girişimcileri destekleme fırsatı sunuyor. Aynı zamanda ev içi üretim yapan kadınlar standlarda yaptıkları satışlarla ev ekonomisine de katkı sağlıyor. 


"KADIN ÜRETİCİLERİMİZİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"


Başkan Oya Tekin, etkinlikle ilgili şunları dile getirdi: "Seyhanlı üreten kadınları Mersin'de buluşturmak ve onların emeklerini sergileyerek destek olmak bizim için büyük bir gurur kaynağı. Bu etkinlik, kadınların kendi yeteneklerini ve el emeği ürünlerini göstermelerini sağlamanın yanı sıra ekonomilerine katkıda bulunmalarına da olanak tanıyor." Seyhan Belediyesi'nin kadın girişimcileri desteklemek amacıyla düzenlediği bu tür etkinliklerin devam edeceği vurgulanırken, Marina'da açılan stantların gün boyunca ziyaretçilere açık olduğu ve katılımın yoğun olduğu belirtildi. Bu tür etkinliklerin, yerel ekonomiye ve kültürel yaşama katkı sağlama yolunda önemli bir adım olduğu da eklenen detaylar arasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.