KAPLAN, BOLU’YU YENİP ADANA’YA GELMEK İSTİYOR

SPOR 02.04.2021 - 17:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1527+ kez okundu.
 

KAPLAN, BOLU’YU YENİP ADANA’YA GELMEK İSTİYOR

TFF 1. Ligde mücadele eden Adanaspor, yarın saat 13.30’da deplasmanda 12’nci sıradaki Boluspor ile karşılaşacak.  Milli maç sebebiyle verilen arada güç toplayan turuncu beyazlıları Teknik direktör Eyüp Arın karşılaşmaya hazırladı. Osman Yereşen Tesisleri’nde karşılaşmaya hazırlanan turuncu beyazlılar ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması yaptı. Ayrıca dar alanda çift kale maç yaparak hazırlandı.  27 maçta 28 puanla 14’ncü sırada yer alan Adanaspor, bu sezon Covid-19 sebebiyle büyük sıkıntı yaşadı. Sezonun ilk yarısını 11’nci sırada tamamlayan turuncu beyazlılar, ikinci yarıya İstanbul yenilgisiyle başladı. 19’ncu haftada Eskişehirspor’u 5-2’lik skorla geçerek büyük güç topladı. 20. haftada ise Keçiörengücü’ne  boyun eğdi. Adanaspor, Adana derbisi de dahil 7 maçta hiç galibiyet yüzü görmedi. Teknik Direktör Eyüp Arın, lige verilen arayı iyi geçirmeye çalıştıklarını belirterek, “Sakat oyuncularımızın çalışmaya başlamasıyla birlikte normal kadro düzeyi olmasa da çalışmalarımız devam ediyor. İkinci devredeki avantajımızı yakalamak için yeniden yakalamak istiyoruz. Çünkü aşağıyla ara tamamen kapandı. O doğrultuda Boluspor maçı hazırlıklarımızı geçtiğimiz haftadan beri devam ediyor” ifadelerini kullandı.  Arın, futbolcularla Boluspor ile ilgili analiz yaptıklarını kaydederek, şöyle devam etti: “İkinci devre sadece bir maç kazanmışız.  Onun dışında başka maç kazanamadığımız için en rahat takım iken, şimdi o korkuyu yaşamaya başladık. Görünen köy kılavuz istemez derler ya şimdi görünen o. Aşağıdakilerle aramızda 3 puan kaldı. Her ne kadar avantajlı olarak gözüksek de maç kazanamazsak o avantajın hiçbir esprisi kalmıyor. O nedenle maç kazanarak avantajımızı devam ettirmek istiyoruz.”

TFF 1. Ligde mücadele eden Adanaspor, yarın saat 13.30’da deplasmanda 12’nci sıradaki Boluspor ile karşılaşacak. 

Milli maç sebebiyle verilen arada güç toplayan turuncu beyazlıları Teknik direktör Eyüp Arın karşılaşmaya hazırladı. Osman Yereşen Tesisleri’nde karşılaşmaya hazırlanan turuncu beyazlılar ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması yaptı. Ayrıca dar alanda çift kale maç yaparak hazırlandı.  27 maçta 28 puanla 14’ncü sırada yer alan Adanaspor, bu sezon Covid-19 sebebiyle büyük sıkıntı yaşadı. Sezonun ilk yarısını 11’nci sırada tamamlayan turuncu beyazlılar, ikinci yarıya İstanbul yenilgisiyle başladı. 19’ncu haftada Eskişehirspor’u 5-2’lik skorla geçerek büyük güç topladı. 20. haftada ise Keçiörengücü’ne  boyun eğdi. Adanaspor, Adana derbisi de dahil 7 maçta hiç galibiyet yüzü görmedi.
Teknik Direktör Eyüp Arın, lige verilen arayı iyi geçirmeye çalıştıklarını belirterek, “Sakat oyuncularımızın çalışmaya başlamasıyla birlikte normal kadro düzeyi olmasa da çalışmalarımız devam ediyor. İkinci devredeki avantajımızı yakalamak için yeniden yakalamak istiyoruz. Çünkü aşağıyla ara tamamen kapandı. O doğrultuda Boluspor maçı hazırlıklarımızı geçtiğimiz haftadan beri devam ediyor” ifadelerini kullandı. 
Arın, futbolcularla Boluspor ile ilgili analiz yaptıklarını kaydederek, şöyle devam etti: “İkinci devre sadece bir maç kazanmışız.  Onun dışında başka maç kazanamadığımız için en rahat takım iken, şimdi o korkuyu yaşamaya başladık. Görünen köy kılavuz istemez derler ya şimdi görünen o. Aşağıdakilerle aramızda 3 puan kaldı. Her ne kadar avantajlı olarak gözüksek de maç kazanamazsak o avantajın hiçbir esprisi kalmıyor. O nedenle maç kazanarak avantajımızı devam ettirmek istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.