KARNAVAL KEBAPÇIYA 3 BİN LİRA!

TURİZM 15.03.2017 - 15:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1802+ kez okundu.
 

KARNAVAL KEBAPÇIYA 3 BİN LİRA!

ADANA - Adana’da bu yıl 5.’si gerçekleştirilecek Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda kurulacak stantlardan alınacak ücretler belirlendi. Merkez Park Galeria İş Merkezi yakınındaki boş alanda düzenlenecek karnaval için esnaf 100 ile 300, kebapçılar ise 3 bin lirayı  ödeyip tezgah açabilecek.   Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Cevheri Bucak başkanlığında bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra Yumurtalık, Kozan, Çukurova, Ceyhan, Seyhan, Yüreğir ile Saimbeyli ilçelerinden gelen imar değişikliği teklifleri komisyonlara havale edilirken, komisyonlardan gelen imar planlarına ait raporlar ise oy birliği ile kabul edildi. Bu arada, bu yıl 8 Nisan’da düzenlenecek Portakal Çiçeği Karnavalı için kurulacak stantlardan alınacak ücretlerin tespite ait teklif de oy birliğiyle kabul edildi. Stantlardan 100 liradan 3 bin liraya kadar ücret alınabilecek. 

ADANA - Adana’da bu yıl 5.’si gerçekleştirilecek Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda kurulacak stantlardan alınacak ücretler belirlendi. Merkez Park Galeria İş Merkezi yakınındaki boş alanda düzenlenecek karnaval için esnaf 100 ile 300, kebapçılar ise 3 bin lirayı  ödeyip tezgah açabilecek.

 

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Cevheri Bucak başkanlığında bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra Yumurtalık, Kozan, Çukurova, Ceyhan, Seyhan, Yüreğir ile Saimbeyli ilçelerinden gelen imar değişikliği teklifleri komisyonlara havale edilirken, komisyonlardan gelen imar planlarına ait raporlar ise oy birliği ile kabul edildi.

Bu arada, bu yıl 8 Nisan’da düzenlenecek Portakal Çiçeği Karnavalı için kurulacak stantlardan alınacak ücretlerin tespite ait teklif de oy birliğiyle kabul edildi. Stantlardan 100 liradan 3 bin liraya kadar ücret alınabilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.