KARNAVAL KOMİTESİ GENİŞLİYOR

TURİZM 28.02.2017 - 14:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1928+ kez okundu.
 

KARNAVAL KOMİTESİ GENİŞLİYOR

  Bu yıl 4-9 Nisan tarihleri arasında 5’nci kez düzenlenecek “Nisan’da Adana’da- Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı” için hazırlıklar son aşamaya gelirken, karnaval komitesi aldığı bir kararla komiteyi genişletme yoluna gitti. Nisan’da Adana’da Portakal Çiçeği Karnaval Komitesi’nden yapılan açıklamada; Adana’daki farklı alanlarda tecrübe ve yetkinlikleri olan kişilerden oluşacak yeni isimlerin katılımıyla, organizasyon yapısının daha da güçleneceği belirtildi.   Komite açıklamasında, Nisan’da Adana’da – Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın gerçek sahibinin Adana halkı olduğunu ilk günden itibaren net bir şekilde ortaya koyulduğu kaydedilerek “Adana halkı da bu projeye sahip çıkarak, tüm Türkiye’de ses getiren bu projenin hayata geçirilmesine el ve gönül birliği ile destek oldu. Hem karnaval öncesi hazırlıkları, hem de karnaval süresince misafirperverlikleri ile Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerinden kentimize gelen misafirlerimize müthiş bir deneyim yaşattılar. Her yıl katılımın daha da büyümesine, kentimizin ve yöremizin tanıtılmasına destek veren Adana halkına gönülden teşekkürlerimizi bir kez daha sunmak isteriz” denildi.   Çekirdek kadrolu Karnaval Komitesi ile çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde Nisan’da Adana’da - Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı projesinin hayata geçirildiğine de değinilen açıklamada şu görüşlere de yer verildi;   “Başlangıçta komite üye sayısını sınırlı tutmaktaki temel amacımız, hızlı hareket etmek, hızlı karar almak ve alınan kararları en hızlı şekilde hayata geçirmekti. Böylece; geçtiğimiz 5 yıl boyunca da bu plana paralel olarak çalışmalarımızı sürdürmeyi başardık. Bugün geldiğimiz noktada, karnaval tüm ilkeleriyle oturmuş ve benimsenmiş bir etkinlik oldu. Aylar öncesinden Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden katılımcıların uçak biletlerini, otel rezervasyonlarını yaptırdığı, kısaca artık her yıl herkesin “ Nisan’da Adana’da olmak lazım” dediği bir etkinliğe dönüştü.   Artık hedefimiz, karnavalı dünyanın sayılı etkinlikleri arasında yer alacak niteliğe ulaştırmaktır. Bunun için de, karnaval komitesinin kentteki bilgi ve deneyim sahibi farklı çevrelerden isimlerle genişlemesine ihtiyaç vardır. Kentimizde farklı alanlarda tecrübe ve yetkinlikleri olan kişilerden oluşacak bu isimlerin komiteye katılımıyla her açıdan daha da güçleneceğimize yürekten inanıyoruz”    

 

Bu yıl 4-9 Nisan tarihleri arasında 5’nci kez düzenlenecek “Nisan’da Adana’da- Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı” için hazırlıklar son aşamaya gelirken, karnaval komitesi aldığı bir kararla komiteyi genişletme yoluna gitti. Nisan’da Adana’da Portakal Çiçeği Karnaval Komitesi’nden yapılan açıklamada; Adana’daki farklı alanlarda tecrübe ve yetkinlikleri olan kişilerden oluşacak yeni isimlerin katılımıyla, organizasyon yapısının daha da güçleneceği belirtildi.

 

Komite açıklamasında, Nisan’da Adana’da – Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın gerçek sahibinin Adana halkı olduğunu ilk günden itibaren net bir şekilde ortaya koyulduğu kaydedilerek “Adana halkı da bu projeye sahip çıkarak, tüm Türkiye’de ses getiren bu projenin hayata geçirilmesine el ve gönül birliği ile destek oldu. Hem karnaval öncesi hazırlıkları, hem de karnaval süresince misafirperverlikleri ile Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerinden kentimize gelen misafirlerimize müthiş bir deneyim yaşattılar. Her yıl katılımın daha da büyümesine, kentimizin ve yöremizin tanıtılmasına destek veren Adana halkına gönülden teşekkürlerimizi bir kez daha sunmak isteriz” denildi.

 

Çekirdek kadrolu Karnaval Komitesi ile çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde Nisan’da Adana’da - Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı projesinin hayata geçirildiğine de değinilen açıklamada şu görüşlere de yer verildi;

 

“Başlangıçta komite üye sayısını sınırlı tutmaktaki temel amacımız, hızlı hareket etmek, hızlı karar almak ve alınan kararları en hızlı şekilde hayata geçirmekti. Böylece; geçtiğimiz 5 yıl boyunca da bu plana paralel olarak çalışmalarımızı sürdürmeyi başardık. Bugün geldiğimiz noktada, karnaval tüm ilkeleriyle oturmuş ve benimsenmiş bir etkinlik oldu. Aylar öncesinden Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden katılımcıların uçak biletlerini, otel rezervasyonlarını yaptırdığı, kısaca artık her yıl herkesin “ Nisan’da Adana’da olmak lazım” dediği bir etkinliğe dönüştü.

 

Artık hedefimiz, karnavalı dünyanın sayılı etkinlikleri arasında yer alacak niteliğe ulaştırmaktır. Bunun için de, karnaval komitesinin kentteki bilgi ve deneyim sahibi farklı çevrelerden isimlerle genişlemesine ihtiyaç vardır. Kentimizde farklı alanlarda tecrübe ve yetkinlikleri olan kişilerden oluşacak bu isimlerin komiteye katılımıyla her açıdan daha da güçleneceğimize yürekten inanıyoruz”  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.