Kerimcan Durmaz, Üzerinde 300 Bin Liralık Takıyla Görüntülendi

MAGAZİN 17.01.2017 - 10:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2563+ kez okundu.
 

Kerimcan Durmaz, Üzerinde 300 Bin Liralık Takıyla Görüntülendi

  Uğradığı saldırı sonrası uzun süre ortalarda görünmeyen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, önceki akşam bir arkadaşının doğum gününe katıldı. Durmaz'ın takıları dikkat çekti. Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz katıldığı bir doğum gününde takılarıyla dikkat çekti. Kerimcan Durmaz'ın takılarının değeri şoke etti. UZUN SÜREDİR ORTALARDA YOK Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, geride bıraktığımız yılın son günlerinde Samsun'da sahne aldığı bir mekânda saldırıya uğramış ve uzun bir süre ortalarda görünmemişti. ARKADAŞININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI Yaşadığı saldırı sonrası bazı önlemlar alan, sahne alacağı mekânları titizlikle araştırıp inceleyen, güvenlik görevlisi talebinde bulunan ve sosyal medyada tepki çekecek paylaşımlar yapmaktan kaçınmaya başlayan Durmaz, önceki gün 'Ah Mazi by My Cabaret'deydi. 

 

Uğradığı saldırı sonrası uzun süre ortalarda görünmeyen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, önceki akşam bir arkadaşının doğum gününe katıldı. Durmaz'ın takıları dikkat çekti.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz katıldığı bir doğum gününde takılarıyla dikkat çekti. Kerimcan Durmaz'ın takılarının değeri şoke etti.

UZUN SÜREDİR ORTALARDA YOK

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, geride bıraktığımız yılın son günlerinde Samsun'da sahne aldığı bir mekânda saldırıya uğramış ve uzun bir süre ortalarda görünmemişti.

ARKADAŞININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Yaşadığı saldırı sonrası bazı önlemlar alan, sahne alacağı mekânları titizlikle araştırıp inceleyen, güvenlik görevlisi talebinde bulunan ve sosyal medyada tepki çekecek paylaşımlar yapmaktan kaçınmaya başlayan Durmaz, önceki gün 'Ah Mazi by My Cabaret'deydi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.