Kılıçdaroğlu başkanları zoom üzerinden dinledi

GÜNDEM 09.05.2021 - 22:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2036+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu başkanları zoom üzerinden dinledi

  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu’daki ilçe belediye başkanlarını zoom üzerinden dinledi. Toplantıya katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, pandemi sürecinde ve tam kapanma döneminde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu zoom üzerinden belediye başkanlarının pandemi sürecinde ve tam kapanma döneminde yaptığı çalışmaları dinledi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun moderatörlüğünde yapılan toplantıya Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu’daki CHP’li ilçe belediye başkanları katıldı. Toplantıda konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, pandemi döneminde yapılan çalışmaları anlattı. Pandemi döneminde toplumun mağdur kesimlerine destek olmak adına ellerinden gelen desteği sağladıklarını kaydeden Başkan Soner Çetin, tam kapanmayı fırsat bilerek yol, park bahçeler ve temizlik işlerinin yoğun çalışma içine girdiğini belirtti. Başkan Soner Çetin, “7 yıldır faaliyette olan Gıda Bankası projemiz var. Bu proje ile hayırseverlerle ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü olduk. Her ay 5 bin aileye gıda yardımı yapıyoruz. Bu sayı pandemi döneminde daha da arttı. Oldukça başarılı olan bu projeyi incelemek üzere TBMM’de tüm partilerden oluşturulan bir grup milletvekili Gıda Bankamızı ziyaret etmişti. Ayrıca Hayır Çarşısı ile ihtiyaç sahiplerinin giysi ihtiyacını karşılıyoruz. Bayram öncesi de Hayır Çarşısı ile çocuklarımızı sevindirdik, onları giydirdik” dedi. Müzisyenler gibi pandemi döneminde mağdur olan kesimlere de yardımlar yaptıklarını anlatan Başkan Soner Çetin, tüm bu çalışmaları il ve ilçe örgütleri ile koordineli olarak gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Soner Çetin, sokak hayvanlarını da unutmadıklarını, 55 ayrı noktada besleme yaptıklarını açıkladı. Belediye başkanlarının konuşmalarından ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptıkları çalışmalardan dolayı tek tek teşekkür etti. Toplumun yoksul kesimlerine ve mağdurlara yerel yönetimlerin destek olmasını isteyen CHP Lideri, genel iktidarın yerel yönetimlerin başarılı çalışmaları sayesinde geleceğini vurguladı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu’daki ilçe belediye başkanlarını zoom üzerinden dinledi. Toplantıya katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, pandemi sürecinde ve tam kapanma döneminde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu zoom üzerinden belediye başkanlarının pandemi sürecinde ve tam kapanma döneminde yaptığı çalışmaları dinledi.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun moderatörlüğünde yapılan toplantıya Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu’daki CHP’li ilçe belediye başkanları katıldı. Toplantıda konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, pandemi döneminde yapılan çalışmaları anlattı.

Pandemi döneminde toplumun mağdur kesimlerine destek olmak adına ellerinden gelen desteği sağladıklarını kaydeden Başkan Soner Çetin, tam kapanmayı fırsat bilerek yol, park bahçeler ve temizlik işlerinin yoğun çalışma içine girdiğini belirtti.

Başkan Soner Çetin, “7 yıldır faaliyette olan Gıda Bankası projemiz var. Bu proje ile hayırseverlerle ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü olduk. Her ay 5 bin aileye gıda yardımı yapıyoruz. Bu sayı pandemi döneminde daha da arttı. Oldukça başarılı olan bu projeyi incelemek üzere TBMM’de tüm partilerden oluşturulan bir grup milletvekili Gıda Bankamızı ziyaret etmişti. Ayrıca Hayır Çarşısı ile ihtiyaç sahiplerinin giysi ihtiyacını karşılıyoruz. Bayram öncesi de Hayır Çarşısı ile çocuklarımızı sevindirdik, onları giydirdik” dedi.

Müzisyenler gibi pandemi döneminde mağdur olan kesimlere de yardımlar yaptıklarını anlatan Başkan Soner Çetin, tüm bu çalışmaları il ve ilçe örgütleri ile koordineli olarak gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Soner Çetin, sokak hayvanlarını da unutmadıklarını, 55 ayrı noktada besleme yaptıklarını açıkladı.

Belediye başkanlarının konuşmalarından ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptıkları çalışmalardan dolayı tek tek teşekkür etti. Toplumun yoksul kesimlerine ve mağdurlara yerel yönetimlerin destek olmasını isteyen CHP Lideri, genel iktidarın yerel yönetimlerin başarılı çalışmaları sayesinde geleceğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.