KÜLTÜR EVİ VATANDAŞLARIN HİZMETİNE AÇILDI

KÜLTÜR-SANAT 23.07.2019 - 14:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2190+ kez okundu.
 

KÜLTÜR EVİ VATANDAŞLARIN HİZMETİNE AÇILDI

  Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar Ceyhan'da bir ilk daha gerçekleştirdi. Ceyhan Kültür Evinin daha önce vatandaşlara kapalı olduğunu vurgulayan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar bundan sonra artık Kültür Evi Ceyhan’ındır dedi.   Ceyhan Belediyesi bünyesinde bulunan ve önceki dönemlerde halkın kullanımına kapalı olan Belediye Başkanlarının kullandığı Kültür Evi Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın talimatı ile vatandaşların hizmetine açıldı. İlk kez genç bir çiftin kına töreni için kullandığı yer vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördü. Nişan,sünnet,kına vb. organizasyonlar  için Ceyhanlıların  hizmetine ücretsiz  sunulan Kültür Evine ilgi gösteren vatandaşlar Başkan Kadir Aydar’ a teşekkür etti.   Ceyhanlıların mutluluğuna yaptığı hizmetlerle  ortak olmaktan büyük onur duyduğunu belirten Başkan Aydar, “Vatandaşlarımıza kapalı olan Kültür Evini gerçek hak sahiplerinin hizmetine açtık. Daha önce söylediğimiz gibi mevki ve makam için degil hizmet yapmak için geldik. Ceyhan Belediyesinde olan ne varsa halkımızındır. Makam arabasını gelin arabası yaptığım gibi Kültür Evini de vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hemşehrilerimizin her zaman hizmetindeyiz. Onların mutluluğuna ortak olmak ve verdiğimiz sözleri yerine getirmek bizleri onurlandırıyor.  İlk kına törenini gerçekleştiren genç çiftlerimizi tebrik ediyor  bu güzel hizmetinde hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.    Evliliğe ilk adımı atan Selma Nur ve Serdar çifti yapılan hizmetten mutlu olduklarını dile getirerek “Kına törenimizi yapabilmek için Kapalı Spor Salonu için talepte bulunduk. Başkanımız Kadir Aydar da Kültür Evini halkın hizmetine açtığını ve burada  kına törenimizi yapabileceğimizi söyledi. Bizde bundan büyük mutluluk duyacağımızı belirttik.Başkanımız Kadir Aydar’a böyle güzel bir mekanı bizlere açtığı için canı gönülden teşekkür ediyoruz." dediler.  

 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar Ceyhan'da bir ilk daha gerçekleştirdi.

Ceyhan Kültür Evinin daha önce vatandaşlara kapalı olduğunu vurgulayan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar bundan sonra artık Kültür Evi Ceyhan’ındır dedi.

 

Ceyhan Belediyesi bünyesinde bulunan ve önceki dönemlerde halkın kullanımına kapalı olan Belediye Başkanlarının kullandığı Kültür Evi Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın talimatı ile vatandaşların hizmetine açıldı. İlk kez genç bir çiftin kına töreni için kullandığı yer vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördü. Nişan,sünnet,kına vb. organizasyonlar  için Ceyhanlıların  hizmetine ücretsiz  sunulan Kültür Evine ilgi gösteren vatandaşlar Başkan Kadir Aydar’ a teşekkür etti.

 

Ceyhanlıların mutluluğuna yaptığı hizmetlerle  ortak olmaktan büyük onur duyduğunu belirten Başkan Aydar, “Vatandaşlarımıza kapalı olan Kültür Evini gerçek hak sahiplerinin hizmetine açtık. Daha önce söylediğimiz gibi mevki ve makam için degil hizmet yapmak için geldik. Ceyhan Belediyesinde olan ne varsa halkımızındır. Makam arabasını gelin arabası yaptığım gibi Kültür Evini de vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hemşehrilerimizin her zaman hizmetindeyiz. Onların mutluluğuna ortak olmak ve verdiğimiz sözleri yerine getirmek bizleri onurlandırıyor.  İlk kına törenini gerçekleştiren genç çiftlerimizi tebrik ediyor  bu güzel hizmetinde hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 

 Evliliğe ilk adımı atan Selma Nur ve Serdar çifti yapılan hizmetten mutlu olduklarını dile getirerek

“Kına törenimizi yapabilmek için Kapalı Spor Salonu için talepte bulunduk. Başkanımız Kadir Aydar da Kültür Evini halkın hizmetine açtığını ve burada  kına törenimizi yapabileceğimizi söyledi. Bizde bundan büyük mutluluk duyacağımızı belirttik.Başkanımız Kadir Aydar’a böyle güzel bir mekanı bizlere açtığı için canı gönülden teşekkür ediyoruz." dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.