Kulüplerarası Salsa Klasman belirleme Yarışması Gerçekleştirildi

GENÇLİK 20.02.2017 - 13:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2482+ kez okundu.
 

Kulüplerarası Salsa Klasman belirleme Yarışması Gerçekleştirildi

Dans Federasyonu faaliyet programında yer alan “Kulüplerarası Salsa Klasman belirleme  2. Etap Dans” Adana’da tamamlandı. Adana Anemon Oteli’nde gerçekleştirilen yarışma öncesinde Salonda bulunan tüm sporcular, hakem, antrenör, yönetici ve izleyiciler saygı duruşunun ardından hep birlikte İstiklal Marşı’nı okudular. Dans Federasyonu Başkanı Tolgahan Çinkitaş, yaptığı konuşmada, müsabakalara 27 ilden, minik, yıldız, genç, büyükler ve yetişkinler olmak üzere kız ve erkek toplam 424 sporcunun katıldığını ifade etti. Çinkitaş, organizasyon konusunda büyük destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile Dans Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sibel Vural, yarışma organizatörü La Noche Adana Dans Atölyesi Spor Kulübü Başkanı Oktay Filazoğlu ve salon görevlilerine teşekkür etti. Adana'nın dans sporunda önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Çinkitaş," Kısa süre içerisinde Adana'da Ulusal ve Uluslararası müsabakalar yaptık. Bu organizasyonları başarılı bir şekilde tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu. Bu arada, yarışmalarda toplam 25 hakem görev yaptı. Yarışmaların sonunda plaket takdimine geçildi. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın adına plaketi Başkan Çinkitaş’ın elinden Spor Servisi Şefi Hanifi Altun teslim aldı. Ayrıca, Organizatör Oktay Filazoğlu,  Çukurova Üniversitesi Dans Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cenap Türkeri'ye plaket verildi.  

Dans Federasyonu faaliyet programında yer alan “Kulüplerarası Salsa Klasman belirleme  2. Etap Dans” Adana’da tamamlandı.

Adana Anemon Oteli’nde gerçekleştirilen yarışma öncesinde Salonda bulunan tüm sporcular, hakem, antrenör, yönetici ve izleyiciler saygı duruşunun ardından hep birlikte İstiklal Marşı’nı okudular.

Dans Federasyonu Başkanı Tolgahan Çinkitaş, yaptığı konuşmada, müsabakalara 27 ilden, minik, yıldız, genç, büyükler ve yetişkinler olmak üzere kız ve erkek toplam 424 sporcunun katıldığını ifade etti.

Çinkitaş, organizasyon konusunda büyük destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile Dans Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sibel Vural, yarışma organizatörü La Noche Adana Dans Atölyesi Spor Kulübü Başkanı Oktay Filazoğlu ve salon görevlilerine teşekkür etti.

Adana'nın dans sporunda önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Çinkitaş," Kısa süre içerisinde Adana'da Ulusal ve Uluslararası müsabakalar yaptık. Bu organizasyonları başarılı bir şekilde tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Bu arada, yarışmalarda toplam 25 hakem görev yaptı.

Yarışmaların sonunda plaket takdimine geçildi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın adına plaketi Başkan Çinkitaş’ın elinden Spor Servisi Şefi Hanifi Altun teslim aldı.

Ayrıca, Organizatör Oktay Filazoğlu,  Çukurova Üniversitesi Dans Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cenap Türkeri'ye plaket verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.