Ligin en iyi kadrosu bizde, çalışırsak önümüzde hiçbir rakip duramaz

SPOR 26.12.2020 - 16:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1243+ kez okundu.
 

Ligin en iyi kadrosu bizde, çalışırsak önümüzde hiçbir rakip duramaz

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar:
  TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Bugün deplasmanda Balıkesirspor’la karşılaşacak mavi-lacivertliler, Adana’ya 3 puan alarak dönmenin hesaplarını yapıyor.  Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, “Eksiklerimiz var ve daha çok çalışmamız lazım. Trabzonspor’u elemek tabi ki çok önemliydi. Bu ligin en iyi kadrosu bizde ve şampiyon takımı da biziz. Biz doğru işler yaptığımız takdirde önümüzde hiçbir rakip duramaz.” dedi.   Dumlupınar, Trabzonspor maçını kazanmanın takımın özgüveni açısından iyi moral olduğunu anlatarak, Tuzlaspor’u yendikten sonra da haftaya iyi başladıkları söyledi. Dumlupınar, “Tuzlaspor buraya geldiğinde ligin lideriydi. Çok pozitif futbolla, net bir galibiyetle 3 puanı hanemize yazdırdık. Salı gününden itibaren de bu hafta oynayacağımız Balıkesirspor maçına hazırlanmaya başladık. Yoğun bir periyottan geçiyoruz. Bütün oyuncularımız, teknik heyet, camia herkes sorumluluklarının bilincinde ve o doğrultuda hareket ediyor” ifadelerini kullandı.  Dumlupınar, ilk yarı hedeflerinin 34 puan olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti: “Balıkesir maçının ardından direk İstanbul’a geçeceğiz ve Çarşamba günü İstanbulspor maçına hazırlanmaya devam edeceğiz. Daha çok eksiklerimiz ve daha çok çalışmamız lazım. Trabzonspor’u elemek tabi ki çok önemliydi. Bu ligin en iyi kadrosu bizde ve şampiyon takımı da biziz. Biz doğru işler yaptığımız takdirde önümüzde hiçbir rakip duramaz. İlk yarı çok efektif bir futbol oynadık. Birçok gol pozisyonumuz var. Onun yanında iki tane Tuzlaspor’un direkten dönen topu var. Yani pozitif yönlerimizi artırırken, eksi yönlerimizi de artıya çevirmemiz lazım. Daha çok çalışmamız gerekiyor. İkinci yarı skoru aldıktan sonra özellikle başlar başlamaz 2-3 dakika ikinci yarıya iyi başladık. Kendi ayağımızla oyun kurarken net pozisyonlar verdik. Ama yine de birçok pozisyona da girdik. 4’ü bulmamız lazım. Yani bizim stoplayacak durumumuz yok. 3’ü atıyorsak 4’ü arayacağız. 4’ü attıysak 5’i arayacağız ve oyun disiplininden hiç kopmamamız gerekiyor.”  Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, tüm oyuncuları hazır halde tutmanın çabası içinde olduklarını kaydederek, “Oyuncularımız değerli.  Açık ve net söylüyorum. Oyuna giren tüm oyuncularımızdan da katkı bekliyorum” dedi.  Dumlupınar, “Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Bu takımın zaten belli bir potansiyeli var. Bu ligin en iyi kadrosu bizde. Biz doğruları yaptığımız sürece zaten önümüzde bu ligde duracak takım yok diye düşünüyorum” diyerek,  oyuncusu Mehmet Akyüz’den de takıma sunduğu katkıdan dolayı memnun olduğunu sözlerine ekledi.
Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar:

 


TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Bugün deplasmanda Balıkesirspor’la karşılaşacak mavi-lacivertliler, Adana’ya 3 puan alarak dönmenin hesaplarını yapıyor. 
Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, “Eksiklerimiz var ve daha çok çalışmamız lazım. Trabzonspor’u elemek tabi ki çok önemliydi. Bu ligin en iyi kadrosu bizde ve şampiyon takımı da biziz. Biz doğru işler yaptığımız takdirde önümüzde hiçbir rakip duramaz.” dedi.  
Dumlupınar, Trabzonspor maçını kazanmanın takımın özgüveni açısından iyi moral olduğunu anlatarak, Tuzlaspor’u yendikten sonra da haftaya iyi başladıkları söyledi. Dumlupınar, “Tuzlaspor buraya geldiğinde ligin lideriydi. Çok pozitif futbolla, net bir galibiyetle 3 puanı hanemize yazdırdık. Salı gününden itibaren de bu hafta oynayacağımız Balıkesirspor maçına hazırlanmaya başladık. Yoğun bir periyottan geçiyoruz. Bütün oyuncularımız, teknik heyet, camia herkes sorumluluklarının bilincinde ve o doğrultuda hareket ediyor” ifadelerini kullandı. 
Dumlupınar, ilk yarı hedeflerinin 34 puan olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti: “Balıkesir maçının ardından direk İstanbul’a geçeceğiz ve Çarşamba günü İstanbulspor maçına hazırlanmaya devam edeceğiz. Daha çok eksiklerimiz ve daha çok çalışmamız lazım. Trabzonspor’u elemek tabi ki çok önemliydi. Bu ligin en iyi kadrosu bizde ve şampiyon takımı da biziz. Biz doğru işler yaptığımız takdirde önümüzde hiçbir rakip duramaz. İlk yarı çok efektif bir futbol oynadık. Birçok gol pozisyonumuz var. Onun yanında iki tane Tuzlaspor’un direkten dönen topu var. Yani pozitif yönlerimizi artırırken, eksi yönlerimizi de artıya çevirmemiz lazım. Daha çok çalışmamız gerekiyor. İkinci yarı skoru aldıktan sonra özellikle başlar başlamaz 2-3 dakika ikinci yarıya iyi başladık. Kendi ayağımızla oyun kurarken net pozisyonlar verdik. Ama yine de birçok pozisyona da girdik. 4’ü bulmamız lazım. Yani bizim stoplayacak durumumuz yok. 3’ü atıyorsak 4’ü arayacağız. 4’ü attıysak 5’i arayacağız ve oyun disiplininden hiç kopmamamız gerekiyor.” 
Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, tüm oyuncuları hazır halde tutmanın çabası içinde olduklarını kaydederek, “Oyuncularımız değerli.  Açık ve net söylüyorum. Oyuna giren tüm oyuncularımızdan da katkı bekliyorum” dedi. 
Dumlupınar, “Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Bu takımın zaten belli bir potansiyeli var. Bu ligin en iyi kadrosu bizde. Biz doğruları yaptığımız sürece zaten önümüzde bu ligde duracak takım yok diye düşünüyorum” diyerek,  oyuncusu Mehmet Akyüz’den de takıma sunduğu katkıdan dolayı memnun olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.