"OYUNCULUK SERÜVENİM SÜRECEK"

KÜLTÜR-SANAT 20.07.2020 - 16:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1578+ kez okundu.
 

"OYUNCULUK SERÜVENİM SÜRECEK"

Ramo’daki performansla dikkat çeken genç oyuncu, “Oyunculuğu seviyorum, bu serüvenim sürecek” diyor.
  Adanalı 15 yaşındaki Ali Baran Tanaoğlu, tiyatro ve sinemada gösterdiği performansla dikkat çekmeyi başardı. Ali Baran, “Oyunculuğu seviyorum, bu serüvenim sürecek” diyor. Çekimleri Adana’da yapılan, başrollerinde Murat Yıldırım’ın oynadığı Show TV’nin iddialı dizisi Ramo’da “motor” pandemi salgınıyla durdu. Ancak 11 bölüm yayınlanan dizinin 10 bölümünde, sahne aldığı rollerle adını duyuran Ali Baran, ilerisi için umut veriyor.  Lise 2. sınıf öğrencisi Ali Baran, oyunculuğa 7 yaşlarında “Ağladıkça” isimli kısa metrajlı bir filmde rol alarak başladı. Adana Görsel Sanatlar Merkezi, Akademi İmge Tiyatrosu’nda tiyatro eğitimlerini sürdüren Ali Baran, Artiz Mektebi, Çırçır Sefası ile Eşofmanlı Şevket Hoca’da oynadı.  Kendisini en fazla heyecanlandıran çalışmanın Ramo’da rol aldığı sahneler olduğunu anlatan Ali Baran, “İlk sahnelerde çok heyecanlıydım. Dizi yayınlandıktan sonra instagramda takipçi sayım arttı. Artık sokakta yürürken bile insanlar beni tanıyor. Bu çok sevindirici bir durum. Ben bu kadar beklemiyordum. İyi yorumlar geliyor, bu benim açımdan çok iyi” dedi.    Ramo’da kendisini en fazla zorlayan sahnenin “hırsızlık sahnesi” olduğunu ifade eden Ali Baran, “İngilizce’yi çok iyi konuşuyorum, tercüman olmak istiyorum. Sahneden de vazgeçmeden ikisi bir arada sürdürmeyi planlıyorum” diyor. Yeni projelerin içerisinde olmayı beklediğini aktaran Ali Baran, bugüne kadar kendisine emek veren herkese teşekkür ederek, özellikle tiyatroya ilk adımını attığında kendisine destek veren Muhittin Yeşilova ile Oyuncu Koçu Burak Zereyalp’ı övdü.
Ramo’daki performansla dikkat çeken genç oyuncu, “Oyunculuğu seviyorum, bu serüvenim sürecek” diyor.

 

Adanalı 15 yaşındaki Ali Baran Tanaoğlu, tiyatro ve sinemada gösterdiği performansla dikkat çekmeyi başardı. Ali Baran, “Oyunculuğu seviyorum, bu serüvenim sürecek” diyor.

Çekimleri Adana’da yapılan, başrollerinde Murat Yıldırım’ın oynadığı Show TV’nin iddialı dizisi Ramo’da “motor” pandemi salgınıyla durdu. Ancak 11 bölüm yayınlanan dizinin 10 bölümünde, sahne aldığı rollerle adını duyuran Ali Baran, ilerisi için umut veriyor. 

Lise 2. sınıf öğrencisi Ali Baran, oyunculuğa 7 yaşlarında “Ağladıkça” isimli kısa metrajlı bir filmde rol alarak başladı. Adana Görsel Sanatlar Merkezi, Akademi İmge Tiyatrosu’nda tiyatro eğitimlerini sürdüren Ali Baran, Artiz Mektebi, Çırçır Sefası ile Eşofmanlı Şevket Hoca’da oynadı. 

Kendisini en fazla heyecanlandıran çalışmanın Ramo’da rol aldığı sahneler olduğunu anlatan Ali Baran, “İlk sahnelerde çok heyecanlıydım. Dizi yayınlandıktan sonra instagramda takipçi sayım arttı. Artık sokakta yürürken bile insanlar beni tanıyor. Bu çok sevindirici bir durum. Ben bu kadar beklemiyordum. İyi yorumlar geliyor, bu benim açımdan çok iyi” dedi. 

 

Ramo’da kendisini en fazla zorlayan sahnenin “hırsızlık sahnesi” olduğunu ifade eden Ali Baran, “İngilizce’yi çok iyi konuşuyorum, tercüman olmak istiyorum. Sahneden de vazgeçmeden ikisi bir arada sürdürmeyi planlıyorum” diyor.

Yeni projelerin içerisinde olmayı beklediğini aktaran Ali Baran, bugüne kadar kendisine emek veren herkese teşekkür ederek, özellikle tiyatroya ilk adımını attığında kendisine destek veren Muhittin Yeşilova ile Oyuncu Koçu Burak Zereyalp’ı övdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.