ÖZEL ELLERDEN LEZZET ŞÖLENİ

GÜNDEM 21.05.2024 - 16:53, Güncelleme: 21.05.2024 - 16:53 4828+ kez okundu.
 

ÖZEL ELLERDEN LEZZET ŞÖLENİ

Özel Gereksinimli Çocuklar Mutfakta Becerilerini Gösterdi: Lezzetli Ürünler Hazırladılar
Adana Gazi Anadolu Lisesi, özel gereksinimli çocukları mutfakta ağırlayarak unutulmaz bir deneyim yaşattı. Aşçılık kursunda misafir edilen çocuklar, maharetli elleriyle birbirinden lezzetli pizzalar, kekler ve ikramlıklar hazırladı. Bu etkinlik, hem çocuklar hem de organizasyona katkı sunanlar için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Gönüllü Anneler Topluluğu Temsilcisi Gülşen Akgöz, etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür etti. Akgöz, "Bugün, özel gereksinimli çocuklarımız Gazi Anadolu Lisesi Aşçılık Kursu'nda misafir edilerek, Tülay öğretmenimizin sınıfında öğrencileriyle birlikte elleriyle pizzalar, kekler ve ikramlıklar hazırlama fırsatı buldu. Çukurova Aşçılar Derneği şefleri ve Başkanı Ömer Bey'in desteğiyle çocuklarımız pizza hamuru yapıp kekler süslediler. Yapılan hazırlıklar sonrasında, başarmanın verdiği mutlulukla ikramlıklarını afiyetle yediler. Tülay öğretmenimize, Çukurova Aşçılar Derneği üyelerine ve Başkanı Ömer Bey'e, Seyhan Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi'ne Gönüllü Anneler Topluluğu olarak çok teşekkür ederiz," diye konuştu. 'GÜZEL ŞEYLERE ŞAHİTLİK ETMEK EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZ' Akgöz, etkinliğin önemini vurgulayarak, "En mutlu olduğumuz an güzel şeylere şahitlik etmek. Yaşam mükemmel bir bütün ve siz o bütünün en değerli parçasısınız. Nasıl özenle o güzel ellerle hazırlanmış her biri birbirinden lezzetli ikramlıklar. Ellerinize sağlık can evlatlarımız, can şeflerimiz," dedi. Etkinlik sırasında çocuklar, Çukurova Aşçılar Derneği'nin şefleriyle birlikte mutfağa girerek pizza hamuru yoğurdu, kek süsledi ve birbirinden güzel ikramlıklar hazırladı. Çocukların bu süreçte yaşadığı keyif ve başarmanın getirdiği mutluluk, hem onlar hem de etkinliğe katılanlar için tarifsizdi. Bu anlamlı etkinlik, özel gereksinimli çocukların sosyal hayata katılımlarını artırmak ve özgüvenlerini pekiştirmek adına önemli bir adım oldu. Emeği geçen tüm gönüllüler, öğretmenler ve destekçiler, bu özel günün kahramanları olarak hafızalarda yer etti.
Özel Gereksinimli Çocuklar Mutfakta Becerilerini Gösterdi: Lezzetli Ürünler Hazırladılar

Adana Gazi Anadolu Lisesi, özel gereksinimli çocukları mutfakta ağırlayarak unutulmaz bir deneyim yaşattı. Aşçılık kursunda misafir edilen çocuklar, maharetli elleriyle birbirinden lezzetli pizzalar, kekler ve ikramlıklar hazırladı. Bu etkinlik, hem çocuklar hem de organizasyona katkı sunanlar için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Gönüllü Anneler Topluluğu Temsilcisi Gülşen Akgöz, etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür etti. Akgöz, "Bugün, özel gereksinimli çocuklarımız Gazi Anadolu Lisesi Aşçılık Kursu'nda misafir edilerek, Tülay öğretmenimizin sınıfında öğrencileriyle birlikte elleriyle pizzalar, kekler ve ikramlıklar hazırlama fırsatı buldu. Çukurova Aşçılar Derneği şefleri ve Başkanı Ömer Bey'in desteğiyle çocuklarımız pizza hamuru yapıp kekler süslediler. Yapılan hazırlıklar sonrasında, başarmanın verdiği mutlulukla ikramlıklarını afiyetle yediler. Tülay öğretmenimize, Çukurova Aşçılar Derneği üyelerine ve Başkanı Ömer Bey'e, Seyhan Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi'ne Gönüllü Anneler Topluluğu olarak çok teşekkür ederiz," diye konuştu.

'GÜZEL ŞEYLERE ŞAHİTLİK ETMEK EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZ'

Akgöz, etkinliğin önemini vurgulayarak, "En mutlu olduğumuz an güzel şeylere şahitlik etmek. Yaşam mükemmel bir bütün ve siz o bütünün en değerli parçasısınız. Nasıl özenle o güzel ellerle hazırlanmış her biri birbirinden lezzetli ikramlıklar. Ellerinize sağlık can evlatlarımız, can şeflerimiz," dedi. Etkinlik sırasında çocuklar, Çukurova Aşçılar Derneği'nin şefleriyle birlikte mutfağa girerek pizza hamuru yoğurdu, kek süsledi ve birbirinden güzel ikramlıklar hazırladı. Çocukların bu süreçte yaşadığı keyif ve başarmanın getirdiği mutluluk, hem onlar hem de etkinliğe katılanlar için tarifsizdi. Bu anlamlı etkinlik, özel gereksinimli çocukların sosyal hayata katılımlarını artırmak ve özgüvenlerini pekiştirmek adına önemli bir adım oldu. Emeği geçen tüm gönüllüler, öğretmenler ve destekçiler, bu özel günün kahramanları olarak hafızalarda yer etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.