REKTÖR PROF. DR. TUNCEL ZİRAAT FAKÜLTESİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

EĞİTİM 24.09.2020 - 15:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2666+ kez okundu.
 

REKTÖR PROF. DR. TUNCEL ZİRAAT FAKÜLTESİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

  Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel fakülte ziyaretlerine devam ediyor. Rektör Prof. Dr. Tuncel bu kapsamında Ziraat Fakültesini ziyaret etti.   Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Ünlükaplan’ın da eşlik ettiği Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i ÇÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Bülent Torun, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mikail Baylan ve Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Gültekin karşıladı. Akif Kansu Toplantı Salonunda akademisyenlerle tek tek tanışan Prof. Dr. Tuncel’e fakülte ile ilgili brifing verildi.   Prof. Dr. Torun: “Öncü ve Tanınır Bir Fakülte Olmaktan Gurur Duyuyoruz” Dekan Prof. Dr. Bülent Torun, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin kurulduğu günden bugüne kadar çok sayıda ziraat mühendisi yetiştirdiğini ifade ederek, Türk tarımına hizmet etmek üzere her yıl yüzlerce Ziraat Mühendisini uğurladıklarını söyledi. Amaçlarının tarımsal alanda sürdürülebilirlik ve etik ilkeler çerçevesinde yeni bilgi, teknoloji ve ürün geliştirilmesine katkıda bulunarak, çağdaş öğrenme ve ilerleme ortamı oluşturup ülkeye ve insanlığa hizmet etmek olduğunu bildiren Prof. Dr. Torun, “Tarımsal doğal kaynakları akılcı kullanan, çevreye ve etik değerlere duyarlı, dinamik bir akademik ortam yaratarak ulusal ve uluslararası düzeyde öncü ve tanınır bir fakülte olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.   Prof. Dr. Tuncel: “Ziraat Fakültesi Üniversitemizin Saygınlığına Saygınlık Katmaya Devam Edecek” Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel de, Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri arasında olan Çukurova Üniversitesinin daha kaliteli, daha modern ve öğrenci merkezli eğitim verme hedefine emin adımlarla ilerlediğini vurguladı. Günümüzde üniversitelerin sadece eğitim yapan ve bilimsel çalışmalar üreten bir kurumdan, toplumun temel sorunlarına çözümler geliştiren bir yapıya büründüğünün göz ardı edilemeyeceğini ifade eden Prof. Dr. Tuncel, “Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi, kurulduğu ilk günlerinin heyecanını koruyarak yetiştirdiği binlerce öğrencisiyle haklı olarak övünmektedir. Fakültemizin bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de yapacağı çalışmalarla üniversitemizin saygınlığına saygınlık katmaya devam edeceğine gönülden inanıyorum.” dedi.   Ziyaret Rektör Prof. Dr. Tuncel ve beraberindekilerin fakülte binasında incelemelerde bulunmasının ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.      

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel fakülte ziyaretlerine devam ediyor. Rektör Prof. Dr. Tuncel bu kapsamında Ziraat Fakültesini ziyaret etti.

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Ünlükaplan’ın da eşlik ettiği Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i ÇÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Bülent Torun, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mikail Baylan ve Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Gültekin karşıladı. Akif Kansu Toplantı Salonunda akademisyenlerle tek tek tanışan Prof. Dr. Tuncel’e fakülte ile ilgili brifing verildi.

 

Prof. Dr. Torun: “Öncü ve Tanınır Bir Fakülte Olmaktan Gurur Duyuyoruz”

Dekan Prof. Dr. Bülent Torun, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin kurulduğu günden bugüne kadar çok sayıda ziraat mühendisi yetiştirdiğini ifade ederek, Türk tarımına hizmet etmek üzere her yıl yüzlerce Ziraat Mühendisini uğurladıklarını söyledi.

Amaçlarının tarımsal alanda sürdürülebilirlik ve etik ilkeler çerçevesinde yeni bilgi, teknoloji ve ürün geliştirilmesine katkıda bulunarak, çağdaş öğrenme ve ilerleme ortamı oluşturup ülkeye ve insanlığa hizmet etmek olduğunu bildiren Prof. Dr. Torun, “Tarımsal doğal kaynakları akılcı kullanan, çevreye ve etik değerlere duyarlı, dinamik bir akademik ortam yaratarak ulusal ve uluslararası düzeyde öncü ve tanınır bir fakülte olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

 

Prof. Dr. Tuncel: “Ziraat Fakültesi Üniversitemizin Saygınlığına Saygınlık Katmaya Devam Edecek”

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel de, Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri arasında olan Çukurova Üniversitesinin daha kaliteli, daha modern ve öğrenci merkezli eğitim verme hedefine emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

Günümüzde üniversitelerin sadece eğitim yapan ve bilimsel çalışmalar üreten bir kurumdan, toplumun temel sorunlarına çözümler geliştiren bir yapıya büründüğünün göz ardı edilemeyeceğini ifade eden Prof. Dr. Tuncel, “Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi, kurulduğu ilk günlerinin heyecanını koruyarak yetiştirdiği binlerce öğrencisiyle haklı olarak övünmektedir. Fakültemizin bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de yapacağı çalışmalarla üniversitemizin saygınlığına saygınlık katmaya devam edeceğine gönülden inanıyorum.” dedi.

 

Ziyaret Rektör Prof. Dr. Tuncel ve beraberindekilerin fakülte binasında incelemelerde bulunmasının ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.