Sarıçam’daki okullar sınav için dezenfekte edildi

EĞİTİM 18.06.2020 - 13:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1884+ kez okundu.
 

Sarıçam’daki okullar sınav için dezenfekte edildi

Sarıçam Belediyesi, öğrencilerin pandemiden etkilenmemesi için hafta sonu yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi okulları dezenfekte etti.
Koronavirüs (Covid-19) salgınının ülkemizde görülmeye başlamasından itibaren Sarıçamlı vatandaşların sağlığının korunmasına yönelik başlattığı kapsamlı dezenfektan çalışmaları hız kesmeden devam ederken, hafta sonu yapılacak LGS sınavı öncesi okullar da dezenfekte edildi. Bu hafta sonu yapılacak LGS ve 27-28 Haziran’da yapılması planlanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi Sarıçam Belediyesi ilçede sınavların yapılacağı okullar başta olmak üzere tüm okulları dezenfekte ederek öğrenciler için hijyenik bir ortam hazırladı.   Öğrencilerin eğitim hayatı başta olmak üzere geleceğinin büyük oranda şekillendiği LGS ve YKS öncesi Sarıçam’daki bütün okullarda sağlıklı bir ortam oluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımızın pandemiden etkilenmemesidir. Çocuklarımızın sağlığına önem veriyoruz. Hafta sonu ilçemizde de yapılacak olan sınava girecek öğrencilerimizi hijyeni sağlanmış sınıflarda ağırlayacağız” dedi.   Okullarda yeniden virüsün yayılmasını önleme adına, dezenfekte işlemlerinin bittiği okulların giriş ve çıkışlara kapatılacağını da belirten Başkan Uludağ, “Zabıta ekiplerimiz sınavların yapılacağı okul çevrelerinde tedbirlerini alarak, seyyar satıcıların, inşaat çalışmalarının yanı sıra gürültü kirliliğinin önüne geçmeye çalışacak. Çocuklarımız, sınava odaklansınlar yeter. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” diye konuştu.        
Sarıçam Belediyesi, öğrencilerin pandemiden etkilenmemesi için hafta sonu yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi okulları dezenfekte etti.

Koronavirüs (Covid-19) salgınının ülkemizde görülmeye başlamasından itibaren Sarıçamlı vatandaşların sağlığının korunmasına yönelik başlattığı kapsamlı dezenfektan çalışmaları hız kesmeden devam ederken, hafta sonu yapılacak LGS sınavı öncesi okullar da dezenfekte edildi.

Bu hafta sonu yapılacak LGS ve 27-28 Haziran’da yapılması planlanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi Sarıçam Belediyesi ilçede sınavların yapılacağı okullar başta olmak üzere tüm okulları dezenfekte ederek öğrenciler için hijyenik bir ortam hazırladı.

 

Öğrencilerin eğitim hayatı başta olmak üzere geleceğinin büyük oranda şekillendiği LGS ve YKS öncesi Sarıçam’daki bütün okullarda sağlıklı bir ortam oluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımızın pandemiden etkilenmemesidir. Çocuklarımızın sağlığına önem veriyoruz. Hafta sonu ilçemizde de yapılacak olan sınava girecek öğrencilerimizi hijyeni sağlanmış sınıflarda ağırlayacağız” dedi.

 

Okullarda yeniden virüsün yayılmasını önleme adına, dezenfekte işlemlerinin bittiği okulların giriş ve çıkışlara kapatılacağını da belirten Başkan Uludağ, “Zabıta ekiplerimiz sınavların yapılacağı okul çevrelerinde tedbirlerini alarak, seyyar satıcıların, inşaat çalışmalarının yanı sıra gürültü kirliliğinin önüne geçmeye çalışacak. Çocuklarımız, sınava odaklansınlar yeter. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” diye konuştu.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.