SEYHAN’I HİZMET YAĞMURUNA TUTALIM

SİYASET 05.03.2021 - 16:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1395+ kez okundu.
 

SEYHAN’I HİZMET YAĞMURUNA TUTALIM

AK Partili Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yarar:
AK Partili Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yarar, “Seyhanlı, 2 yılını hizmetten yoksun geçirdi. 2 yıldır hizmete aç olan halkımız bırakın normal bir hizmeti, belediyecilik hizmetleri olan yol, asfalt ve kaldırım gibi konularda bile rutin hizmeti göremedi. Gelin muhalefeti ve iktidarıyla bu güzide ilçeyi hizmet yağmuruna tutalım” dedi. Yarar, Seyhan Belediye Meclisi’nde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bir yıldan fazla bir süredir Covid-19’un dünyayı kasıp kavurduğunu anlatan Yarar, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere devletin tüm birimlerinde gösterilen başarılı mücadeleyi tebrik etti. Sürecin ekonomik olarak büyük hasar yarattığını kaydeden Yarar, devletin verdiği desteklerin iş dünyasını ayakta tuttuğunu dile getirdi. Yarar, kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla yaralanan ekonominin canlanmasını umduğunu kaydetti.  Yarar, mart ayı itibariyle meclisin ikinci yılını doldurduğunu hatırlatan Ahmet Yarar, “İki yıl Seyhan’da hizmet açısından hiç verimli geçmedi. Gerek belediye iç yapısındaki oluşum, bürokratik atamalar, pandemi derken Seyhanlı koca 2 yılını hizmetten yoksun geçirdi” ifadelerini kullandı. Seyhan halkına verilen tüm sözlerin 2 yılda yapılmasını beklemediklerini kaydeden Yarar, “Fakat bu geçen süreye bakınca ortada olan koca bir hiç. Gelecek yıllar için kaygımız arttı. Türkiye'nin sayılı, ilçelerinden Seyhan maalesef hizmete aç, ticaretin kalbinin attığı, büyük nüfusun yaşadığı ilçe artık hak ettiği ilgiye ve hizmete kavuşmalı” dedi.  Gaziantep ve Konya gibi illere gıpta eden Seyhan ve Adana halkına yapılanların doğru olmadığını aktaran Yarar, AK Partili belediyelerin örnek hizmet anlayışının hep parmakla gösterildiğini ileri sürdü. Yarar, şunları kaydetti: “AK Partili belediyeler özellikle kentsel dönüşüm başta olmak üzere birçok konuda çığır açıyor. Kamu kurumlarını yürütmek öncelikle ekip ruhu oluşturmakla başlar. Artık yüzünüzü hizmete dönün, koca bir ilçeyi yönettiğinizin artık farkına varın. Seyhan'da sıkıntılar hat safhada. İnsanlarımızın nefes alacağı yeni yeşil ve park alanları yapalım. Bugün gençlerimizin ve ailelerinin güvenlik sorunu nedeniyle gidemediği park alanlarını güvenli kılıp daha da çoğaltalım.  Unutmayalım ki 800 bin nüfusu olan Seyhan'da ticaret ve sosyal yaşamın kalbi atıyor. İlçenin kaynaklarını verimli ve yerinde kullanalım, bu çok zor değil gelin muhalefeti ve iktidarıyla bu güzide ilçeyi hizmet yağmuruna tutalım.”
AK Partili Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yarar:

AK Partili Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yarar, “Seyhanlı, 2 yılını hizmetten yoksun geçirdi. 2 yıldır hizmete aç olan halkımız bırakın normal bir hizmeti, belediyecilik hizmetleri olan yol, asfalt ve kaldırım gibi konularda bile rutin hizmeti göremedi. Gelin muhalefeti ve iktidarıyla bu güzide ilçeyi hizmet yağmuruna tutalım” dedi.

Yarar, Seyhan Belediye Meclisi’nde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bir yıldan fazla bir süredir Covid-19’un dünyayı kasıp kavurduğunu anlatan Yarar, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere devletin tüm birimlerinde gösterilen başarılı mücadeleyi tebrik etti. Sürecin ekonomik olarak büyük hasar yarattığını kaydeden Yarar, devletin verdiği desteklerin iş dünyasını ayakta tuttuğunu dile getirdi. Yarar, kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla yaralanan ekonominin canlanmasını umduğunu kaydetti. 
Yarar, mart ayı itibariyle meclisin ikinci yılını doldurduğunu hatırlatan Ahmet Yarar, “İki yıl Seyhan’da hizmet açısından hiç verimli geçmedi. Gerek belediye iç yapısındaki oluşum, bürokratik atamalar, pandemi derken Seyhanlı koca 2 yılını hizmetten yoksun geçirdi” ifadelerini kullandı. Seyhan halkına verilen tüm sözlerin 2 yılda yapılmasını beklemediklerini kaydeden Yarar, “Fakat bu geçen süreye bakınca ortada olan koca bir hiç. Gelecek yıllar için kaygımız arttı. Türkiye'nin sayılı, ilçelerinden Seyhan maalesef hizmete aç, ticaretin kalbinin attığı, büyük nüfusun yaşadığı ilçe artık hak ettiği ilgiye ve hizmete kavuşmalı” dedi. 
Gaziantep ve Konya gibi illere gıpta eden Seyhan ve Adana halkına yapılanların doğru olmadığını aktaran Yarar, AK Partili belediyelerin örnek hizmet anlayışının hep parmakla gösterildiğini ileri sürdü. Yarar, şunları kaydetti: “AK Partili belediyeler özellikle kentsel dönüşüm başta olmak üzere birçok konuda çığır açıyor. Kamu kurumlarını yürütmek öncelikle ekip ruhu oluşturmakla başlar. Artık yüzünüzü hizmete dönün, koca bir ilçeyi yönettiğinizin artık farkına varın. Seyhan'da sıkıntılar hat safhada. İnsanlarımızın nefes alacağı yeni yeşil ve park alanları yapalım. Bugün gençlerimizin ve ailelerinin güvenlik sorunu nedeniyle gidemediği park alanlarını güvenli kılıp daha da çoğaltalım.  Unutmayalım ki 800 bin nüfusu olan Seyhan'da ticaret ve sosyal yaşamın kalbi atıyor. İlçenin kaynaklarını verimli ve yerinde kullanalım, bu çok zor değil gelin muhalefeti ve iktidarıyla bu güzide ilçeyi hizmet yağmuruna tutalım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.