Şimşek en büyük engeli aştı Tuzla maçı hazırlıkları başladı

SPOR 18.04.2021 - 16:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2234+ kez okundu.
 

Şimşek en büyük engeli aştı Tuzla maçı hazırlıkları başladı

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Giresunspor’u 3-0’lık skorla yenerek, Süper Lig yolunda büyük avantaj sağladı. Teknik Direktör Samet Aybaba, futbolcuların müthiş oynadıklarını belirterek, bundan sonraki maçlara odaklanarak takımı şehrin özlemle beklediği Süper Lig’e çıkarmak istediklerini söyledi. Mavi lacivertliler, 25 Nisan Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda Tuzlaspor’la karşı karşıya gelecek.  FUTBOLCULAR MORAL BULDU  Adana Demirspor, ligin ilk yarısında 2-0'lık skorla mağlup olduğu Giresun'u Ezeh, Sinan ve Hasan’ın golleriyle mağlup etmeyi başardı. Puan hanesine 3 puan daha katan mavi lacivertliler, bu skorla Süper Lig yolunda büyük avantaj yakaladı. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın Giresun maçı için hafta içindeki teknik ve taktiklerini sahaya mükemmel yansıttıkları gözlenen futbolcular da alınan galibiyetle büyük moral buldu.  İŞTE GOL DAKİKALARI  Yeni Şehir Stadı’ndaki karşılaşmanın ilk golünü 11. dakikada Ezeh kaydetti. Gökhan İnler, ceza alanı önünde topu Ezeh’e verdi. Ezeh, çalımlarla Giresunspor defansını geçip plase bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleye gönderdi. 1-0 17. dakikada Nalepa’nın pasında topla buluşan Balde iyi vurdu ancak top az farkla auta çıktı. 37. dakikada Adana Demirspor’da Ezeh’in verdiği ara pasta, topu önünde bulan Sinan, ceza sahası dışından çok iyi vurup kaleciyi avladı. 2-0. 41. dakikada Hüseyin’den topu kapan Ezeh, meşin yuvarlağı ceza alanı içine kadar götürdü. Salih, ceza alanı içinde Ezeh’i düşürünce hakem Erkan Özdamar penaltı düdüğü çaldı.  42. dakikada penaltıyı kullanan Hasan, düzgün vuruşla topu filelerle kucaklaştırdı; 3-0. ŞEHRİ SÜPER LİGE TAŞIMAK İSTİYORUZ  Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, mükemmele yakın bir oyun sergilediklerini bildirdi. Aybaba, “Oyunumuz her geçen gün gelişiyor. 3 maçımız kaldı. Futbol ciddi bir şey, şehrin özlemi olan Süper Lig’e takımı çıkarmak istiyoruz” dedi.  SANCAK, COVİD’İ YENDİ ANTRENMANA KOŞTU  Bu arada, Adana Demirspor Giresun maçının hemen ardından hazırlıklara başladı. Covid-19’u atlatan Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak da Tuzla maçı hazırlıklarını izlemek için tesislere geldi. Adana Demirspor, bu hafta Tuzla ile karşılaşacak ardından evinde Balıkesir, ardından en son karşılaşmayı Menemen Belediyespor ile gerçekleştirecek.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Giresunspor’u 3-0’lık skorla yenerek, Süper Lig yolunda büyük avantaj sağladı. Teknik Direktör Samet Aybaba, futbolcuların müthiş oynadıklarını belirterek, bundan sonraki maçlara odaklanarak takımı şehrin özlemle beklediği Süper Lig’e çıkarmak istediklerini söyledi. Mavi lacivertliler, 25 Nisan Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda Tuzlaspor’la karşı karşıya gelecek. 

FUTBOLCULAR MORAL BULDU 
Adana Demirspor, ligin ilk yarısında 2-0'lık skorla mağlup olduğu Giresun'u Ezeh, Sinan ve Hasan’ın golleriyle mağlup etmeyi başardı. Puan hanesine 3 puan daha katan mavi lacivertliler, bu skorla Süper Lig yolunda büyük avantaj yakaladı. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın Giresun maçı için hafta içindeki teknik ve taktiklerini sahaya mükemmel yansıttıkları gözlenen futbolcular da alınan galibiyetle büyük moral buldu. 
İŞTE GOL DAKİKALARI 
Yeni Şehir Stadı’ndaki karşılaşmanın ilk golünü 11. dakikada Ezeh kaydetti. Gökhan İnler, ceza alanı önünde topu Ezeh’e verdi. Ezeh, çalımlarla Giresunspor defansını geçip plase bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleye gönderdi. 1-0
17. dakikada Nalepa’nın pasında topla buluşan Balde iyi vurdu ancak top az farkla auta çıktı.
37. dakikada Adana Demirspor’da Ezeh’in verdiği ara pasta, topu önünde bulan Sinan, ceza sahası dışından çok iyi vurup kaleciyi avladı. 2-0.
41. dakikada Hüseyin’den topu kapan Ezeh, meşin yuvarlağı ceza alanı içine kadar götürdü. Salih, ceza alanı içinde Ezeh’i düşürünce hakem Erkan Özdamar penaltı düdüğü çaldı. 
42. dakikada penaltıyı kullanan Hasan, düzgün vuruşla topu filelerle kucaklaştırdı; 3-0.
ŞEHRİ SÜPER LİGE TAŞIMAK İSTİYORUZ 
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, mükemmele yakın bir oyun sergilediklerini bildirdi. Aybaba, “Oyunumuz her geçen gün gelişiyor. 3 maçımız kaldı. Futbol ciddi bir şey, şehrin özlemi olan Süper Lig’e takımı çıkarmak istiyoruz” dedi. 
SANCAK, COVİD’İ YENDİ ANTRENMANA KOŞTU 
Bu arada, Adana Demirspor Giresun maçının hemen ardından hazırlıklara başladı. Covid-19’u atlatan Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak da Tuzla maçı hazırlıklarını izlemek için tesislere geldi. Adana Demirspor, bu hafta Tuzla ile karşılaşacak ardından evinde Balıkesir, ardından en son karşılaşmayı Menemen Belediyespor ile gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.