Şimşek evinde kazanmak Kaplan, “fındık” istiyor!

SPOR 20.10.2020 - 16:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1365+ kez okundu.
 

Şimşek evinde kazanmak Kaplan, “fındık” istiyor!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bugün Ümraniyespor, Adanaspor ise deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.  Mavi lacivertliler, geçen haftaki Altay mağlubiyetini unutup, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 16.00’da oynayacağı Ümraniyespor maçını kazanmak istiyor.  Teknik Direktör Ümit Özat’la iyi bir hazırlık yapan mavi lacivertli ekipte, Altay maçının son dakikalarında sakatlanan Süleyman Koç, Ümraniyespor karşısında forma giyemeyecek. Bu arada, sakatlığı sebebiyle Altay maçında oynayamayan Aurelien Chedjou antrenmanlara katıldı. Ümraniye karşısında forma giyip giyemeyeceği henüz netlik kazanmadı.  GİRESUN MAÇI ÖNEMLİ  Turuncu beyazlılar, Altınordu karşısında kazandıkları farklı galibiyet serisine deplasmanda Giresunpor maçı ile devam etmek istiyor. Teknik Direktör Yunus Murat Ceylan, maç öncesi antrenmanlarda futbolculara rakipleriyle ilgili bilgi verdi. Adanaspor, Giresun maçı saat 13.30’da oynanacak.  Teknik Direktör Ceylan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, milli aranın ardından yapacakları ilk üç maçın çok önemli olduğuna değinerek, çıkış yakalamak için bu maçları kazanmak zorunda olduklarını söylemişti.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bugün Ümraniyespor, Adanaspor ise deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. 
Mavi lacivertliler, geçen haftaki Altay mağlubiyetini unutup, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 16.00’da oynayacağı Ümraniyespor maçını kazanmak istiyor. 
Teknik Direktör Ümit Özat’la iyi bir hazırlık yapan mavi lacivertli ekipte, Altay maçının son dakikalarında sakatlanan Süleyman Koç, Ümraniyespor karşısında forma giyemeyecek. Bu arada, sakatlığı sebebiyle Altay maçında oynayamayan Aurelien Chedjou antrenmanlara katıldı. Ümraniye karşısında forma giyip giyemeyeceği henüz netlik kazanmadı. 
GİRESUN MAÇI ÖNEMLİ 
Turuncu beyazlılar, Altınordu karşısında kazandıkları farklı galibiyet serisine deplasmanda Giresunpor maçı ile devam etmek istiyor. Teknik Direktör Yunus Murat Ceylan, maç öncesi antrenmanlarda futbolculara rakipleriyle ilgili bilgi verdi. Adanaspor, Giresun maçı saat 13.30’da oynanacak. 
Teknik Direktör Ceylan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, milli aranın ardından yapacakları ilk üç maçın çok önemli olduğuna değinerek, çıkış yakalamak için bu maçları kazanmak zorunda olduklarını söylemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.