ŞİMŞEK, İKİNCİ YARIDA VİTES YÜKSELTECEK!

SPOR 18.01.2021 - 15:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1507+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, İKİNCİ YARIDA VİTES YÜKSELTECEK!

Mavi lacivertliler, ilk yarıda 3-1’lik skorla yendikleri Bursaspor karşısında yine kazanmak istiyor.
TFF 1. Lig’in ilk yarısını 5. sırada tamamlayan Adana Demirspor, ikinci yarıya çok iyi başlamak istiyor. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, ikinci yarının ilk maçı için çalışmaları aralıksız sürdürüyor. İyi bir birliktelik sergileyen mavi lacivertli futbolcular, teknik ve taktik antrenmanlarında göz dolduruyor. Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Adana Demirspor, ilk yarıyı 31 puanla kapatmayı başarmıştı. Mavi lacivertliler, ligin 18.haftasında 23 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da ligin 9. sırasındaki Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor, sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Bursaspor’u 3-1’lik skorla yenmişti. Adana Demirspor, 17 maçta, 9 galibiyet, 4 beraberlik 4 yenilgi aldı. Mavi lacivertliler, rakip fileleri 30 kez havalandırdı, kalelerinde ise 16 gol gördü. Adana Demirspor, ikinci yarı için ise 32 yaşındaki  İsmail Aissati, 23 yaşındaki forvet oyuncusu Francıs Ezeh, 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Kaan Kanak’ı renklerine bağladı. SANCAK: VAROLANLAR BU İŞİ RAHAT GÖTÜRÜR Bu arada, Adanaspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından “Santrafor ve iyi bir stoper bulursak alacağız. Bulamazsak almayacağız, varolan stoperler bu işi çok rahat götürürler” yazdı. Sancak, zaman zaman attığı twitlerde de Adana Demirspor camiasına başarı için yapılması gerekenleri şöyle anlatıyor: “1. Kenetlenmek, 2. Takıma sahip çıkmak, 3. Bir galibiyetten sonra şampiyonluk naraları atmamak, 4. Bir mağlubiyetten sonra kesin hükmü vermemek, 5. Sosyal medya üzerinden futbolcuları kötülememek, 6. Aynı gemide olduğumuzu unutmamak, 7. Şükretmek, 8. İnanmak, 9. Sabır etmek.”
Mavi lacivertliler, ilk yarıda 3-1’lik skorla yendikleri Bursaspor karşısında yine kazanmak istiyor.

TFF 1. Lig’in ilk yarısını 5. sırada tamamlayan Adana Demirspor, ikinci yarıya çok iyi başlamak istiyor. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, ikinci yarının ilk maçı için çalışmaları aralıksız sürdürüyor. İyi bir birliktelik sergileyen mavi lacivertli futbolcular, teknik ve taktik antrenmanlarında göz dolduruyor.

Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Adana Demirspor, ilk yarıyı 31 puanla kapatmayı başarmıştı. Mavi lacivertliler, ligin 18.haftasında 23 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da ligin 9. sırasındaki Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor, sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Bursaspor’u 3-1’lik skorla yenmişti.

Adana Demirspor, 17 maçta, 9 galibiyet, 4 beraberlik 4 yenilgi aldı. Mavi lacivertliler, rakip fileleri 30 kez havalandırdı, kalelerinde ise 16 gol gördü. Adana Demirspor, ikinci yarı için ise 32 yaşındaki  İsmail Aissati, 23 yaşındaki forvet oyuncusu Francıs Ezeh, 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Kaan Kanak’ı renklerine bağladı.

SANCAK: VAROLANLAR BU İŞİ RAHAT GÖTÜRÜR

Bu arada, Adanaspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından “Santrafor ve iyi bir stoper bulursak alacağız. Bulamazsak almayacağız, varolan stoperler bu işi çok rahat götürürler” yazdı. Sancak, zaman zaman attığı twitlerde de Adana Demirspor camiasına başarı için yapılması gerekenleri şöyle anlatıyor: “1. Kenetlenmek, 2. Takıma sahip çıkmak, 3. Bir galibiyetten sonra şampiyonluk naraları atmamak, 4. Bir mağlubiyetten sonra kesin hükmü vermemek, 5. Sosyal medya üzerinden futbolcuları kötülememek, 6. Aynı gemide olduğumuzu unutmamak, 7. Şükretmek, 8. İnanmak, 9. Sabır etmek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.