SON OYUN!

SPOR 07.05.2021 - 15:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1697+ kez okundu.
 

SON OYUN!

Lider Adana Demirspor, bugün Süper Lig'e çıkma yolunda mücadele edecek.
TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmak isteyen aynı puanlı 3 takım da son kozlarını yarın oynayacak.  Lider Adana Demirspor, İzmir'de Menemen Belediyespor'la, 2'nci sıradaki Giresunspor İstanbul'da Tuzlaspor'la, Samsunspor ise Adana'da Adanaspor'la 9 Mayıs Pazar günü saat 20.30'da karşı karşıya gelecek.  Mavi lacivertliler, 27 yıllık hasrete son vermek için son hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde, sıkı bir hafta geçiren Adana Demirsporlu futbolcular, son maç için galibiyete kilitlendi.  Adana Demirspor için Süper Lig yolunda 'dananın kuyruğunun kopacağı' son hafta için mavi lacivertli taraftar da adeta nefesini tuttu. Şayet 3 takım da deplasmanda galibiyet elde ederse, Adana Demirspor averajla Süper Lig'e merhaba diyecek.  Adana Demirspor, bugüne kadarki 33 karşılaşmada, 20 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı. Şimşek, bu maçlarda 60 gol atarken kalesinde 26 gol gördü, averajı 34 olan mavi lacivertlilerin 67 puan bulunuyor.  Bu arada, bu hafta 3'ncü sıradaki Samsunspor'la oynayacak Adanaspor'dan, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'a başarı dilekleri geldi. Sancak, Adanaspor Taraftar Derneği Başkanı Refik Gül'ün "Başarı" dileyen haberini reetwetleyip teşekkür etti.
Lider Adana Demirspor, bugün Süper Lig'e çıkma yolunda mücadele edecek.

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmak isteyen aynı puanlı 3 takım da son kozlarını yarın oynayacak. 

Lider Adana Demirspor, İzmir'de Menemen Belediyespor'la, 2'nci sıradaki Giresunspor İstanbul'da Tuzlaspor'la, Samsunspor ise Adana'da Adanaspor'la 9 Mayıs Pazar günü saat 20.30'da karşı karşıya gelecek. 

Mavi lacivertliler, 27 yıllık hasrete son vermek için son hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde, sıkı bir hafta geçiren Adana Demirsporlu futbolcular, son maç için galibiyete kilitlendi. 

Adana Demirspor için Süper Lig yolunda 'dananın kuyruğunun kopacağı' son hafta için mavi lacivertli taraftar da adeta nefesini tuttu. Şayet 3 takım da deplasmanda galibiyet elde ederse, Adana Demirspor averajla Süper Lig'e merhaba diyecek. 

Adana Demirspor, bugüne kadarki 33 karşılaşmada, 20 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı. Şimşek, bu maçlarda 60 gol atarken kalesinde 26 gol gördü, averajı 34 olan mavi lacivertlilerin 67 puan bulunuyor. 

Bu arada, bu hafta 3'ncü sıradaki Samsunspor'la oynayacak Adanaspor'dan, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'a başarı dilekleri geldi. Sancak, Adanaspor Taraftar Derneği Başkanı Refik Gül'ün "Başarı" dileyen haberini reetwetleyip teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.