SPOR KENTİ SARIÇAM

SPOR 18.10.2020 - 18:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2432+ kez okundu.
 

SPOR KENTİ SARIÇAM

  Sarıçam Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü destekleriyle yaklaşık iki yıldır düzenlenen beyzbol hazırlık maçları tamamlandı. Kılıçlı Futbol Sahasında oynanan dostluk maçında Samsun Çarşamba Beyzbol Spor Kulübü ile Adana Sarıçam Çeaş Sofulu Ortaokulu takımları mücadele ettiler. Erkek sporcuların beyzbol bayan sporcuların  Softbol oynadığı, İki takımında kıyasıya mücadele ettiği hazırlık maçı oldukça tempolu geçti. Takımların tecrübeleri sahaya yansırken beyzbol severlere oldukça keyifli anlar yaşattı. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ; “Sarıçam Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğümüz ile birlikte Spora, Kulüplerimize ve Sporcularımıza her zaman her konuda destek olmaya devam ediyoruz. Spor her yaşta var olan bir olgu. Sağlık için de yapılması gerekiyor.  Vatandaşlarımızın rahatlığı içinde mahallelerimizde semt sahaları oluşturuyor, parklarımıza fitness aletleri kazandırıyoruz ve her yaştan vatandaşımıza bu sporu da sevdirmek için çaba sarf ediyoruz. İnanıyorum ki Sarıçam Çeaş Sofulu Ortaokulu takımı önümüzdeki süreçte oynayacakları maçlarda başarılı olup İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. " Dedi. SPORCULARDAN BAŞKAN ULUDAĞ’A TEŞEKKÜR MESAJI Başarı karnesinde Adana 1.liği bulunan ve Rugby, Hentbol, Softbol ve Beyzbol dallarında da mücadele eden Adana Sarıçam Çeaş Sofulu Ortaokulu sporcuları ile misafir takım sporcuları Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a spora ve sporculara verdiği desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.    

 

Sarıçam Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü destekleriyle yaklaşık iki yıldır düzenlenen beyzbol hazırlık maçları tamamlandı.

Kılıçlı Futbol Sahasında oynanan dostluk maçında Samsun Çarşamba Beyzbol Spor Kulübü ile Adana Sarıçam Çeaş Sofulu Ortaokulu takımları mücadele ettiler. Erkek sporcuların beyzbol bayan sporcuların  Softbol oynadığı, İki takımında kıyasıya mücadele ettiği hazırlık maçı oldukça tempolu geçti. Takımların tecrübeleri sahaya yansırken beyzbol severlere oldukça keyifli anlar yaşattı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ;

“Sarıçam Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğümüz ile birlikte Spora, Kulüplerimize ve Sporcularımıza her zaman her konuda destek olmaya devam ediyoruz. Spor her yaşta var olan bir olgu. Sağlık için de yapılması gerekiyor.

 Vatandaşlarımızın rahatlığı içinde mahallelerimizde semt sahaları oluşturuyor, parklarımıza fitness aletleri kazandırıyoruz ve her yaştan vatandaşımıza bu sporu da sevdirmek için çaba sarf ediyoruz. İnanıyorum ki Sarıçam Çeaş Sofulu Ortaokulu takımı önümüzdeki süreçte oynayacakları maçlarda başarılı olup İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. " Dedi.

SPORCULARDAN BAŞKAN ULUDAĞ’A TEŞEKKÜR MESAJI

Başarı karnesinde Adana 1.liği bulunan ve Rugby, Hentbol, Softbol ve Beyzbol dallarında da mücadele eden Adana Sarıçam Çeaş Sofulu Ortaokulu sporcuları ile misafir takım sporcuları Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a spora ve sporculara verdiği desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.