TARAFTAR YİNE “ZAFER” BEKLİYOR!

SPOR 27.11.2020 - 16:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1109+ kez okundu.
 

TARAFTAR YİNE “ZAFER” BEKLİYOR!

TARAFTAR YİNE “ZAFER” BEKLİYOR!  EJDER BAŞARAN / EGEMEN / ÖZEL  Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında bir üst tura yükselmenin sevincini yaşayan Adanaspor ile Adana Demirspor, bu hafta lig maçlarında da taraftarının yüzünü güldürmek istiyor.  BOLU’YU AĞIRLAYACAK  Adanaspor, 30 Kasım Pazartesi günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda saat 18.00’de Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Bir maç eksiği olan turuncu beyazlılar 9 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Toros kaplanı, rakip kalelere 13 gol atarken kendi kalesinde 10 gol gördü, puanı 12, TFF 1. Lig’in 12’nci sırasında yer alıyor.  ŞİMŞEK, ANKARA YOLCUSU  Adana Demirspor ise deplasmanda, 29 Kasım Pazar günü puan cetvelinin 3. sırasındaki Keçiörengücü ile saat 13.30’da karşılaşacak. Dün sabah da antrenmana devam eden mavi lacivertli futbolcular güç depoladı.   Şimşek, 5 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 18 puanla ligin 2. sırasında yeralıyor. Mavi lacivertliler, rakip kalelere 19 gol atarken, kendi kalesinde 8 gol gördü.

TARAFTAR YİNE “ZAFER” BEKLİYOR!

 EJDER BAŞARAN / EGEMEN / ÖZEL 

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında bir üst tura yükselmenin sevincini yaşayan Adanaspor ile Adana Demirspor, bu hafta lig maçlarında da taraftarının yüzünü güldürmek istiyor. 
BOLU’YU AĞIRLAYACAK 
Adanaspor, 30 Kasım Pazartesi günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda saat 18.00’de Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Bir maç eksiği olan turuncu beyazlılar 9 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Toros kaplanı, rakip kalelere 13 gol atarken kendi kalesinde 10 gol gördü, puanı 12, TFF 1. Lig’in 12’nci sırasında yer alıyor. 

ŞİMŞEK, ANKARA YOLCUSU 
Adana Demirspor ise deplasmanda, 29 Kasım Pazar günü puan cetvelinin 3. sırasındaki Keçiörengücü ile saat 13.30’da karşılaşacak. Dün sabah da antrenmana devam eden mavi lacivertli futbolcular güç depoladı.  
Şimşek, 5 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 18 puanla ligin 2. sırasında yeralıyor. Mavi lacivertliler, rakip kalelere 19 gol atarken, kendi kalesinde 8 gol gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.