Tarık Akan'ın Oğlu Barış Üregül, Şarkıcı Asya Engin'le Evlendi

MAGAZİN 16.01.2017 - 10:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2312+ kez okundu.
 

Tarık Akan'ın Oğlu Barış Üregül, Şarkıcı Asya Engin'le Evlendi

16 Eylül 2016 tarihinde hayata gözlerini yuman usta oyuncu Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül, şarkıcı Asya Engin'le hayatını birleştirdi.
16 Eylül 2016'da vefat eden Yeşilçam'ın efsanevi ismi Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül, şarkıcı Asya Engin'le evlendi. TARIK AKAN'IN ÖLÜMÜ NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ Usta oyuncunun vefatı nedeniyle ertelenen düğün, önceki akşam Beyoğlu'ndaki tarihi Pano Şarap Evi'nde yapıldı. Genç çifti bu önemli günde Tarık Akan'ın yakın dostları da yalnız bırakmadı. "ÇOK ISRAR ETTİ, KIRAMADIM" Barış Üregül, düğünün ardından şu açıklamayı yaptı: "Düğünün burada yapılmasını eşim Asya istedi. Onun annesiyle babası da burada evlenmiş. Çok ısrar etti, kıramadım. Aileler arasında gizli bir düğün yapalım dedik aslında... "BURAYI BABAMLA BİRLİKTE TUTMUŞTUK" Babamın da görmesini isterdim, onun üzüntüsünü yaşıyorum. Burayı sağlığında babamla birlikte gelip tutmuştuk. Düğünü görmek nasip olmadı."
16 Eylül 2016 tarihinde hayata gözlerini yuman usta oyuncu Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül, şarkıcı Asya Engin'le hayatını birleştirdi.

16 Eylül 2016'da vefat eden Yeşilçam'ın efsanevi ismi Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül, şarkıcı Asya Engin'le evlendi.

TARIK AKAN'IN ÖLÜMÜ NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ

Usta oyuncunun vefatı nedeniyle ertelenen düğün, önceki akşam Beyoğlu'ndaki tarihi Pano Şarap Evi'nde yapıldı. Genç çifti bu önemli günde Tarık Akan'ın yakın dostları da yalnız bırakmadı.

"ÇOK ISRAR ETTİ, KIRAMADIM"

Barış Üregül, düğünün ardından şu açıklamayı yaptı: "Düğünün burada yapılmasını eşim Asya istedi. Onun annesiyle babası da burada evlenmiş. Çok ısrar etti, kıramadım. Aileler arasında gizli bir düğün yapalım dedik aslında...

"BURAYI BABAMLA BİRLİKTE TUTMUŞTUK"

Babamın da görmesini isterdim, onun üzüntüsünü yaşıyorum. Burayı sağlığında babamla birlikte gelip tutmuştuk. Düğünü görmek nasip olmadı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.