TOPLAR SEYHAN’DAN, SPORTİF BAŞARI GENÇLERDEN

SİYASET 28.02.2021 - 16:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1376+ kez okundu.
 

TOPLAR SEYHAN’DAN, SPORTİF BAŞARI GENÇLERDEN

  Akif Kemal Akay’ın başkanlığındaki Seyhan Belediyesi’nin, sportif kenti Adana hedefi doğrultusunda spora desteği artarak sürüyor. Altyapı çalışmalarına öncelik verip, yeni sporcular yetişmesini teşvik ederek, Seyhan’ı spor tesisleriyle donatmaya devam eden Başkan Akay’ın talimatı doğrultusunda, ilçenin 24 eski köyünde yaşayan gençlere muhtarlıklar aracılığıyla futbol, basketbol ve voleybol topu dağıtıldı.   AKAY: DESTEĞİMİZ SÜRECEK Spor İşleri Müdürlüğü ile Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen çalışmayla, ülkemizin geleceği olan çocukların ve gençlerin boş vakitlerini sporla değerlendirmeleri hedeflendi. Hedeflerinin Adana’yı spor kenti haline getirmek olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, spora ve sporcuya verdikleri desteği sürdüreceklerini kaydetti.   ÇOCUKLARIMIZ, GENÇLERİMİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK Başkan Akay, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi hem kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hem de onların boş vakitlerini sporla geçirmelerini sağlamak için 2 futbol, 2 basketbol ve 1 voleybol topundan oluşan top setlerimizi muhtarlıklarımıza teslim ettik. Evlatlarımızın sevincini, yüzlerindeki tebessümü görmek bizim için büyük mutluluk. Onlar her şeyin en güzeline, en iyisine layık” dedi.     MAHALLE MUHTARLARINDAN, BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR Seyhan Belediyesi’nin çocukları spora yönlendirmek için armağan ettiği top setlerini teslim alan mahalle muhtarları ise, “Çocuklarımız çok mutlu oldu. Futbol, basketbol ve voleybol oynayabilmeleri için top sıkıntıları ortadan kalkmış oldu. Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Akif Kemal Akay’ın başkanlığındaki Seyhan Belediyesi’nin, sportif kenti Adana hedefi doğrultusunda spora desteği artarak sürüyor. Altyapı çalışmalarına öncelik verip, yeni sporcular yetişmesini teşvik ederek, Seyhan’ı spor tesisleriyle donatmaya devam eden Başkan Akay’ın talimatı doğrultusunda, ilçenin 24 eski köyünde yaşayan gençlere muhtarlıklar aracılığıyla futbol, basketbol ve voleybol topu dağıtıldı.

 

AKAY: DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Spor İşleri Müdürlüğü ile Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen çalışmayla, ülkemizin geleceği olan çocukların ve gençlerin boş vakitlerini sporla değerlendirmeleri hedeflendi. Hedeflerinin Adana’yı spor kenti haline getirmek olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, spora ve sporcuya verdikleri desteği sürdüreceklerini kaydetti.

 

ÇOCUKLARIMIZ, GENÇLERİMİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Başkan Akay, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi hem kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hem de onların boş vakitlerini sporla geçirmelerini sağlamak için 2 futbol, 2 basketbol ve 1 voleybol topundan oluşan top setlerimizi muhtarlıklarımıza teslim ettik. Evlatlarımızın sevincini, yüzlerindeki tebessümü görmek bizim için büyük mutluluk. Onlar her şeyin en güzeline, en iyisine layık” dedi.  

 

MAHALLE MUHTARLARINDAN, BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

Seyhan Belediyesi’nin çocukları spora yönlendirmek için armağan ettiği top setlerini teslim alan mahalle muhtarları ise, “Çocuklarımız çok mutlu oldu. Futbol, basketbol ve voleybol oynayabilmeleri için top sıkıntıları ortadan kalkmış oldu. Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.