TOROS KAPLANI, YİNE "SANCILI" SÜRECE GİRDİ!

SPOR 17.03.2021 - 16:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2108+ kez okundu.
 

TOROS KAPLANI, YİNE "SANCILI" SÜRECE GİRDİ!

  TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, geçen yıl yaşadığı sancılı sürece yine girdi.  Menemen Belediyespor ile golsüz beraberliğin ardından Teknik Direktör Emrah Bayraktar ile yolları ayıran turuncu beyazlılar, ligde kalan 8 maçta yine ligde kalma hesapları yapıyor. Bu arada Adanaspor, Bursaspor hazırlıklarını eski çalıştırıcılardan Eyüp Arın ile sürdürüyor. Adana Yeni Şehir Stadı'ndaki karşılaşma 21 Mart Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.   Adanaspor sırasıyla şu takımlarla karşı karşıya gelecek: Bursaspor, Boluspor, Ankaraspor, Akhisar Belediye, Altay, Ümraniye, Bandırma, Samsunspor.  Turuncu beyazlılar, bugüne kadar oynadıkları 26 karşılaşmanın ancak 7'sinde galip gelebildi, 7 maçta berabere kalan turuncu beyazlılar 12 karşılaşmada ise rakiplerine boyun eğdi. 13'ncü sıradaki Adanaspor'un 28 puanı bulunuyor.

 

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, geçen yıl yaşadığı sancılı sürece yine girdi. 

Menemen Belediyespor ile golsüz beraberliğin ardından Teknik Direktör Emrah Bayraktar ile yolları ayıran turuncu beyazlılar, ligde kalan 8 maçta yine ligde kalma hesapları yapıyor. Bu arada Adanaspor, Bursaspor hazırlıklarını eski çalıştırıcılardan Eyüp Arın ile sürdürüyor. Adana Yeni Şehir Stadı'ndaki karşılaşma 21 Mart Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.  

Adanaspor sırasıyla şu takımlarla karşı karşıya gelecek: Bursaspor, Boluspor, Ankaraspor, Akhisar Belediye, Altay, Ümraniye, Bandırma, Samsunspor. 

Turuncu beyazlılar, bugüne kadar oynadıkları 26 karşılaşmanın ancak 7'sinde galip gelebildi, 7 maçta berabere kalan turuncu beyazlılar 12 karşılaşmada ise rakiplerine boyun eğdi. 13'ncü sıradaki Adanaspor'un 28 puanı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.