Türk Modasının Uluslararası Temsilcileri ile Çok Özel

MAGAZİN 09.12.2017 - 07:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2049+ kez okundu.
 

Türk Modasının Uluslararası Temsilcileri ile Çok Özel

    1995 yılı Miss Turkey güzeli seçilen, modellik kariyerinin yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk kariyeri ile de isminden söz ettiren Demet Şener ile uluslararası defilelerde ülkemizi temsil eden ünlü modacı Atıl Kutoğlu, MAG Aralık sayısı için ünlü fotoğrafçı Cengiz Dikbaş objektifinin karşısına geçti.   Demet Şener: “Bundan önce boşanacağımı söyleseler gülerdim”   Atıl Kutoğlu: “Benim için en büyük aşk, moda”   Demet Şener: “Moda zeka gerektiryor”   Atıl Kutoğlu: “Jessica Alba, Catherine Zeta-Jones gibi isimler kreasyonlarımdan giydi”   Demet Şener: “Eskiden öfkeli bir kadındım”   Atıl Kutoğlu: “Çalışma hayatına atıldığım ilk günden beri herkesten çok büyük destek gördüm”   Türk modasını uluslararası defilelerde temsil eden iki başarılı isim Demet Şener ve Atıl Kutoğlu MAG Aralık sayısı için Conrad İstanbul Boshporus’un eşsiz manzarası eşliğinde objektif karşısına geçti. Moda ve stil üzerine samimi bir sohbet gerçekleştiren ikili, kendileri ile ilgili merak edilenleri çok özel röportajlarında yanıtladı.   İlkleri ve yenilikleri okurları ile buluşturan MAG, Demet Şener ve Atıl Kutoğlu’nun kapak yıldızı olduğu Aralık sayısında birbirinden renkli içerikleri,özel röportajları ile http://www.magdergi.com.tr,DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

 

 

1995 yılı Miss Turkey güzeli seçilen, modellik kariyerinin yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk kariyeri ile de isminden söz ettiren Demet Şener ile uluslararası defilelerde ülkemizi temsil eden ünlü modacı Atıl Kutoğlu, MAG Aralık sayısı için ünlü fotoğrafçı Cengiz Dikbaş objektifinin karşısına geçti.

 

Demet Şener: “Bundan önce boşanacağımı söyleseler gülerdim”

 

Atıl Kutoğlu: “Benim için en büyük aşk, moda”

 

Demet Şener: “Moda zeka gerektiryor”

 

Atıl Kutoğlu: “Jessica Alba, Catherine Zeta-Jones gibi isimler kreasyonlarımdan giydi”

 

Demet Şener: “Eskiden öfkeli bir kadındım”

 

Atıl Kutoğlu: “Çalışma hayatına atıldığım ilk günden beri herkesten çok büyük destek gördüm”

 

Türk modasını uluslararası defilelerde temsil eden iki başarılı isim Demet Şener ve Atıl Kutoğlu MAG Aralık sayısı için Conrad İstanbul Boshporus’un eşsiz manzarası eşliğinde objektif karşısına geçti. Moda ve stil üzerine samimi bir sohbet gerçekleştiren ikili, kendileri ile ilgili merak edilenleri çok özel röportajlarında yanıtladı.

 

İlkleri ve yenilikleri okurları ile buluşturan MAG, Demet Şener ve Atıl Kutoğlu’nun kapak yıldızı olduğu Aralık sayısında birbirinden renkli içerikleri,özel röportajları

ile http://www.magdergi.com.tr,DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.