VERGİ DAİRESİ ÖNÜNDE PARK EDECEK YER YOK

GÜNDEM 02.07.2024 - 18:24, Güncelleme: 02.07.2024 - 18:24 2865 kez okundu.
 

VERGİ DAİRESİ ÖNÜNDE PARK EDECEK YER YOK

Adana Vergi Dairesi Başkanlığı Önündeki Otopark Sorunu İsyan Ettiriyor
Adana Vergi Dairesi Başkanlığı Önündeki Otopark Sorunu İsyan Ettiriyor VERGİ DAİRESİ ÖNÜNDE PARK EDECEK YER YOK D-400 Karayolu (E5) üzerinde bulunan Adana Vergi Dairesi Başkanlığı önünde otopark sorunu vatandaşları isyana sürüklüyor. Vergi dairesine iş için gelen mükellef ve memurlar araçlarını park edecek uygun bir yer bulamamaktan şikayetçi. Araçlarını park edecek yer bulamayan vatandaşlar çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalıyor. Bu durum, işlerini halletmek için vergi dairesine gelen insanları olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar araçlarını ya uzak bir yere bırakıyor ya da ihlal yapıp yasaklı yerlere çekiyor. OTOPARK SORUNU ACİLEN ÇÖZÜLMELİ Adana Vergi Dairesi Başkanlığı'nın olduğu alanda  park yerinin düşünülmemesi ve hazırlanmaması vatandaşlara pahalıya patlıyor. Yetkililerin bu konuda bir çözüm üretmesi, aracıyla gelen vatandaşlar için park yeri hazırlaması gerekiyor. Vatandaşlar Adana Vergi Daire Başkanlığı  önünde araçlarını park edecek yer bulamadıklarını belirterek, bu durumun işlerini zorlaştırdığını, bunun büyük bir sorun olduğunu ve çözülmesi gerektiğini belirtiyor.
Adana Vergi Dairesi Başkanlığı Önündeki Otopark Sorunu İsyan Ettiriyor

Adana Vergi Dairesi Başkanlığı Önündeki Otopark Sorunu İsyan Ettiriyor

VERGİ DAİRESİ ÖNÜNDE PARK EDECEK YER YOK


D-400 Karayolu (E5) üzerinde bulunan Adana Vergi Dairesi Başkanlığı önünde otopark sorunu vatandaşları isyana sürüklüyor. Vergi dairesine iş için gelen mükellef ve memurlar araçlarını park edecek uygun bir yer bulamamaktan şikayetçi. Araçlarını park edecek yer bulamayan vatandaşlar çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalıyor. Bu durum, işlerini halletmek için vergi dairesine gelen insanları olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar araçlarını ya uzak bir yere bırakıyor ya da ihlal yapıp yasaklı yerlere çekiyor.

OTOPARK SORUNU ACİLEN ÇÖZÜLMELİ

Adana Vergi Dairesi Başkanlığı'nın olduğu alanda  park yerinin düşünülmemesi ve hazırlanmaması vatandaşlara pahalıya patlıyor. Yetkililerin bu konuda bir çözüm üretmesi, aracıyla gelen vatandaşlar için park yeri hazırlaması gerekiyor. Vatandaşlar Adana Vergi Daire Başkanlığı  önünde araçlarını park edecek yer bulamadıklarını belirterek, bu durumun işlerini zorlaştırdığını, bunun büyük bir sorun olduğunu ve çözülmesi gerektiğini belirtiyor.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.