Yaptığın her işi severek yap

EĞİTİM 19.05.2020 - 12:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2187+ kez okundu.
 

Yaptığın her işi severek yap

MİLLİ Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında gençlere seslenerek, "Yaptığın her işi, attığın her adımı severek, isteyerek yap" dedi. Bakan Selçuk, yayımladığı mesajında, gençlere seslenerek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Millî Mücadeleyi başlatmak üzere Samsun'a ayak bastığı günün 101'inci yılında olduklarını hatırlattı. Gençlerin bayramını yürekten ve coşkuyla kutladığını belirten Bakan Selçuk, "Bu peşin bir kutlama. Kurallar gereği bugün size burada bir konuşma yapmam gerekiyor. Ancak ben gençlere konuşmaktansa gençleri dinlemeyi tercih eder, gençlerin sohbetinden beslenir, çoğu zaman, onların getirdiği bakış açılarıyla düşüncelerimi yenilerim. Çünkü hepinizin, her birinizin hayallerinizle, enerjinizle, yapabileceklerinizle ülkemiz için, bu dünya için ne kadar değerli ve zengin olduğunuzu biliyorum" dedi.

MİLLİ Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında gençlere seslenerek, "Yaptığın her işi, attığın her adımı severek, isteyerek yap" dedi.

Bakan Selçuk, yayımladığı mesajında, gençlere seslenerek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Millî Mücadeleyi başlatmak üzere Samsun'a ayak bastığı günün 101'inci yılında olduklarını hatırlattı. Gençlerin bayramını yürekten ve coşkuyla kutladığını belirten Bakan Selçuk, "Bu peşin bir kutlama. Kurallar gereği bugün size burada bir konuşma yapmam gerekiyor. Ancak ben gençlere konuşmaktansa gençleri dinlemeyi tercih eder, gençlerin sohbetinden beslenir, çoğu zaman, onların getirdiği bakış açılarıyla düşüncelerimi yenilerim. Çünkü hepinizin, her birinizin hayallerinizle, enerjinizle, yapabileceklerinizle ülkemiz için, bu dünya için ne kadar değerli ve zengin olduğunuzu biliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.