Adanalılar “Ne varsa eskilerde var” dedi

GÜNDEM 28.04.2017 - 14:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2079+ kez okundu.
 

Adanalılar “Ne varsa eskilerde var” dedi

  75. Yıl Sanat Galerisi’nde nostaljik gece   Büyükşehir’in Eski Türk Fimleri Müzikleri Konseri’ne Adanalılar yoğun ilgi gösterdi.   Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nca düzenlenen, Eski Türk Filmleri Müzikleri Konseri, Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçıları tarafından 75. Yıl Sanat Galerisi’nde verildi.   Şef Cevdet Cömertpay’ın yönettiği konsere Adanalılar yoğun ilgi gösterdi. Eski Türk fimlerinin müziklerini dinleyerek, bir döneme damga vuran ezgilerle nostaljik bir gece yaşayan Adanalılar, adeta geçmişe yolculuk yaptı. Bazı sanatçıların eski Türk filmlerindeki karakterlerin kostümleriyle sahne almaları, konsere renk kattı. 75. Yıl Sanat Galerisi’nin hınca hınç dolduran Adanalılar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, kendilerine böyle güzel, sanat dolu bir gece yaşattığı için teşekkürlerini ilietiler.  

 

75. Yıl Sanat Galerisi’nde nostaljik gece

 

Büyükşehir’in Eski Türk Fimleri Müzikleri Konseri’ne Adanalılar yoğun ilgi gösterdi.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nca düzenlenen, Eski Türk Filmleri Müzikleri Konseri, Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçıları tarafından 75. Yıl Sanat Galerisi’nde verildi.

 

Şef Cevdet Cömertpay’ın yönettiği konsere Adanalılar yoğun ilgi gösterdi. Eski Türk fimlerinin müziklerini dinleyerek, bir döneme damga vuran ezgilerle nostaljik bir gece yaşayan Adanalılar, adeta geçmişe yolculuk yaptı.

Bazı sanatçıların eski Türk filmlerindeki karakterlerin kostümleriyle sahne almaları, konsere renk kattı.

75. Yıl Sanat Galerisi’nin hınca hınç dolduran Adanalılar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, kendilerine böyle güzel, sanat dolu bir gece yaşattığı için teşekkürlerini ilietiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.