Af yasası ve infaz paketi detayları belli oldu!

GÜNDEM 24.03.2020 - 11:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2097+ kez okundu.
 

Af yasası ve infaz paketi detayları belli oldu!

Af yasası olarak da adlandırılan 2020 ceza infaz düzenlemesi hakkında son dakika haberleri peşi sıra geliyor. Corona virüsü vakalarının ardından, bir süredir hükümetin gündeminde olan infaz düzenlemesi öne çekilmişti. Öyle ki, geçtiğimiz hafta AK Partili ve MHPli kurmaylar tarafından ilgili düzenleme Meclis'e sunulmuştu. Yaşanan bu gelişmenin ardından, 'Af yasası ne oldu, Meclis'e geldi mi?' sorusu da cevabını bulmuştu. Bugün gelen son habere göre, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun, İnfaz Hâkimliği Kanunu ve Türk Ceza Kanunu ile Ceza Muhakemesi Kanunu olmak üzere toplam 10 farklı kanunda değişiklik yapılması ile ilgili detaylar belli oldu. AF YASASI KAPSAMI BELLİ OLDU! TASLAK METİN ORTAYA ÇIKTI AK Parti, geçtiğimiz hafta MHP'ye gönderdiği ceza infaz düzenlemesi taslak metnini CHP ve İYİ Parti'ye de sunacak. Cezaevlerinde geçirilmesi gereken süreden koşullu serbest bırakılmaya kadar son derece kapsamlı bir şekilde hazırlanan taslak metninde, mahkumların ve ailelerinin merak ettiği birçok soru da yanıtını buluyor.

 olarak da adlandırılan 2020 ceza infaz düzenlemesi hakkında son dakika haberleri peşi sıra geliyor. Corona virüsü vakalarının ardından, bir süredir hükümetin gündeminde olan infaz düzenlemesi öne çekilmişti. Öyle ki, geçtiğimiz hafta AK Partili ve MHPli kurmaylar tarafından ilgili düzenleme Meclis'e sunulmuştu. Yaşanan bu gelişmenin ardından, 'Af yasası ne oldu, Meclis'e geldi mi?' sorusu da cevabını bulmuştu. Bugün gelen son habere göre, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun, İnfaz Hâkimliği Kanunu ve Türk Ceza Kanunu ile Ceza Muhakemesi Kanunu olmak üzere toplam 10 farklı kanunda değişiklik yapılması ile ilgili detaylar belli oldu.

AF YASASI KAPSAMI BELLİ OLDU! TASLAK METİN ORTAYA ÇIKTI

AK Parti, geçtiğimiz hafta MHP'ye gönderdiği ceza infaz düzenlemesi taslak metnini CHP ve İYİ Parti'ye de sunacak. Cezaevlerinde geçirilmesi gereken süreden koşullu serbest bırakılmaya kadar son derece kapsamlı bir şekilde hazırlanan taslak metninde, mahkumların ve ailelerinin merak ettiği birçok soru da yanıtını buluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.