Altın emlak temeltaş ile proje satışı yapacak

EKONOMİ 31.12.2020 - 13:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1018+ kez okundu.
 

Altın emlak temeltaş ile proje satışı yapacak

  Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği yapacaklar. Yakın zamanda lansmanı yapılan “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapabilecek. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Altın Emlak Genel Müdür Yardımcısı Olcay Selvi “Bir süredir altyapısını hazırladığımız "Altın Proje" çalışmamızı sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çerçeve de Temeltaş Gayrimenkul ile yaptığımız iş ortaklığı ile, tüm temsilcilerimiz öncelikli olarak İstanbul’da yer alan 20 büyük konut projesinde sıfır daire satışı yapabilecekler. Sonraki hedefimiz bu projelerde 2. El taşınmaz ticaretine aracılık yapacak emlak işletmeleri açmak” dedi. Katma Değerli Yeniliklere Açığız Gerek deprem, gerekse farklı yaşam alanlarına olan ihtiyaç nedeni ile proje satışlarının devam ettiğini belirten Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı ise “Proje pazarlaması, kuruluşun vizyonunu gösteren önemli unsurlardan biridir. Yeni konut alımlarının ilk öncelik proje aşamasında taşınmaz alımına yöneliktir. Bizler de bu kapsamda müşterilerimizin bu projelerden daha avantajlı koşullarla yer pazarlayabilmeleri için anlaşmalar yapıyoruz” dedi.

 

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği yapacaklar. Yakın zamanda lansmanı yapılan “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapabilecek.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Altın Emlak Genel Müdür Yardımcısı Olcay Selvi “Bir süredir altyapısını hazırladığımız "Altın Proje" çalışmamızı sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çerçeve de Temeltaş Gayrimenkul ile yaptığımız iş ortaklığı ile, tüm temsilcilerimiz öncelikli olarak İstanbul’da yer alan 20 büyük konut projesinde sıfır daire satışı yapabilecekler. Sonraki hedefimiz bu projelerde 2. El taşınmaz ticaretine aracılık yapacak emlak işletmeleri açmak” dedi.

Katma Değerli Yeniliklere Açığız

Gerek deprem, gerekse farklı yaşam alanlarına olan ihtiyaç nedeni ile proje satışlarının devam ettiğini belirten Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı ise “Proje pazarlaması, kuruluşun vizyonunu gösteren önemli unsurlardan biridir. Yeni konut alımlarının ilk öncelik proje aşamasında taşınmaz alımına yöneliktir. Bizler de bu kapsamda müşterilerimizin bu projelerden daha avantajlı koşullarla yer pazarlayabilmeleri için anlaşmalar yapıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.