Arçelik servisi tadilatı uzatıyor iddiası!

GÜNDEM 05.08.2020 - 17:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1270+ kez okundu.
 

Arçelik servisi tadilatı uzatıyor iddiası!

  Adana’da iki yıl önce aldığı buzdolabı sürekli arıza veren bir kişi, en son kart arızası tespit edilen buzdolabı için yetkili servisin kendisini adeta oyaladığını söyledi.  Ramazan Tilki, iki yıl kadar önce Kıbrıs Ticaret adlı işyerinden Altus marka bir buzdolabı satın aldığını, birkaç kez arıza çıkardığını, değişim istemesine rağmen bu talebinin kabul edilmediğini söyledi.  Geçtiğimiz günlerde buzdolabının yine arızalandığını ve yetkili servis elemanlarının kart değişimi yapılacağını belirttiklerini aktaran Ramazan Tilki, “Ben kendi üzerime düşen ne varsa yapıyorum, ancak yetkili servis elemanları bu sıcak yaz günlerinde beni oyalıyor. Yüksek ücret vererek aldığım buzdolabından dolayı artık pişmanlık yaşıyorum. Altus markası Arçelik’in bir ürünü olduğu için tercih ettim. Ancak bugün görüyorum ki yanlış bir karar vermişim. Bir buzdolabının tamiratı bu kadar zor olmamalı” diye konuştu.

 

Adana’da iki yıl önce aldığı buzdolabı sürekli arıza veren bir kişi, en son kart arızası tespit edilen buzdolabı için yetkili servisin kendisini adeta oyaladığını söyledi. 
Ramazan Tilki, iki yıl kadar önce Kıbrıs Ticaret adlı işyerinden Altus marka bir buzdolabı satın aldığını, birkaç kez arıza çıkardığını, değişim istemesine rağmen bu talebinin kabul edilmediğini söyledi. 
Geçtiğimiz günlerde buzdolabının yine arızalandığını ve yetkili servis elemanlarının kart değişimi yapılacağını belirttiklerini aktaran Ramazan Tilki, “Ben kendi üzerime düşen ne varsa yapıyorum, ancak yetkili servis elemanları bu sıcak yaz günlerinde beni oyalıyor. Yüksek ücret vererek aldığım buzdolabından dolayı artık pişmanlık yaşıyorum. Altus markası Arçelik’in bir ürünü olduğu için tercih ettim. Ancak bugün görüyorum ki yanlış bir karar vermişim. Bir buzdolabının tamiratı bu kadar zor olmamalı” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.