Artık üst sıraları zorlayacağız

SPOR 11.09.2020 - 16:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1650+ kez okundu.
 

Artık üst sıraları zorlayacağız

Adanaspor Teknik Direktörü Akyel:
Adanaspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, geçen sezon yaşananların tekrar etmemesine çalışacaklarını belirterek, “Sıralamada kesinlikle yukarılarda olacağız” dedi. Akyel, Sportif Direktör Hakan Hacıbektaşoğlu ve Teknik Sorumlu Recep Yazıcı ile birlikte, spor basınıyla bir araya geldi. Takımın son durumu ve İstanbulspor maçına dönük değerlendirmelerde bulundu.  BURADA OLDUĞU İÇİN MUTLUYUM Turuncu-beyazlı camianın büyük ve zorlu olduğunu ifade eden Teknik Direktör Fatih Akyel, Adanaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Başarılı olmak için elinden geleni yapacağının aktaran Akyel, “Bu camiada kalıcı olmak için elimden geleni yapacağım. Yerli oyuncuları tanıyorum. Yabancılarla da en kısa zamanda kaynaşmayı ümit ediyorum. Adanaspor için en iyisini yapmaya çalışacağız” ifadeleri kullandı.  OYUNCU ALABİLİRİZ Eksikleri olan oyuncuların bulunduğuna dikkat çeken Akyel, bunları antrenmanlarla tamamlayacaklarını anlattı. Transferdeki son durum hakkında da bilgi veren başarılı çalıştırıcı, “1-2 oyuncu daha alabiliriz. Oyuncularımız çok istekli. Sakatlıktan dolayı antrenmana çıkamayanlar var. Onlar üzerinde yoğunlaşmak istiyoruz” diye konuştu.  10 NUMARA BEKLENTİM YOK! Akyel, bir gazetecinin taraftarların “10 numara” konusunda beklentileri olduğu yönündeki sorusuna, “10 numara beklentim yok. Pandemi ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ı bile etkiledi. Elimizdeki oyuncularla bu formanın hakkını verecek takım oluşturmak istiyoruz. Geçen sezon yaşananları yaşamak istemiyoruz. Hedefimiz kesinlikle yukarılar olacak” diye konuştu. İSTANBULSPOR OTURMUŞ TAKIM Hafta sonu 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaşacakları İstanbulspor maçı için de değerlendirmelerde bulunan Akyel, ilk maçta lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini bildirdi. Akyel, İstanbulspor’un oturmuş bir takım olduğunu hatırlatarak, kendilerinin de yeni oyuncuları olduğunu ifade etti.  Adanaspor Sportif Direktörü Hakan Hacıbektaşoğlu ise transfer döneminde iyi işler yaptıklarını düşündüğünü aktararak “Bundan sonrası ise saha içindeki başarıya bağlı. Hedefe ulaşmak için beraberiz. İnşallah sezon sonunda istediğimiz sonucu alırız” diye konuştu.
Adanaspor Teknik Direktörü Akyel:

Adanaspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, geçen sezon yaşananların tekrar etmemesine çalışacaklarını belirterek, “Sıralamada kesinlikle yukarılarda olacağız” dedi.

Akyel, Sportif Direktör Hakan Hacıbektaşoğlu ve Teknik Sorumlu Recep Yazıcı ile birlikte, spor basınıyla bir araya geldi. Takımın son durumu ve İstanbulspor maçına dönük değerlendirmelerde bulundu. 
BURADA OLDUĞU İÇİN MUTLUYUM
Turuncu-beyazlı camianın büyük ve zorlu olduğunu ifade eden Teknik Direktör Fatih Akyel, Adanaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Başarılı olmak için elinden geleni yapacağının aktaran Akyel, “Bu camiada kalıcı olmak için elimden geleni yapacağım. Yerli oyuncuları tanıyorum. Yabancılarla da en kısa zamanda kaynaşmayı ümit ediyorum. Adanaspor için en iyisini yapmaya çalışacağız” ifadeleri kullandı. 
OYUNCU ALABİLİRİZ
Eksikleri olan oyuncuların bulunduğuna dikkat çeken Akyel, bunları antrenmanlarla tamamlayacaklarını anlattı. Transferdeki son durum hakkında da bilgi veren başarılı çalıştırıcı, “1-2 oyuncu daha alabiliriz. Oyuncularımız çok istekli. Sakatlıktan dolayı antrenmana çıkamayanlar var. Onlar üzerinde yoğunlaşmak istiyoruz” diye konuştu. 
10 NUMARA BEKLENTİM YOK!
Akyel, bir gazetecinin taraftarların “10 numara” konusunda beklentileri olduğu yönündeki sorusuna, “10 numara beklentim yok. Pandemi ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ı bile etkiledi. Elimizdeki oyuncularla bu formanın hakkını verecek takım oluşturmak istiyoruz. Geçen sezon yaşananları yaşamak istemiyoruz. Hedefimiz kesinlikle yukarılar olacak” diye konuştu.
İSTANBULSPOR OTURMUŞ TAKIM
Hafta sonu 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaşacakları İstanbulspor maçı için de değerlendirmelerde bulunan Akyel, ilk maçta lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini bildirdi. Akyel, İstanbulspor’un oturmuş bir takım olduğunu hatırlatarak, kendilerinin de yeni oyuncuları olduğunu ifade etti. 
Adanaspor Sportif Direktörü Hakan Hacıbektaşoğlu ise transfer döneminde iyi işler yaptıklarını düşündüğünü aktararak “Bundan sonrası ise saha içindeki başarıya bağlı. Hedefe ulaşmak için beraberiz. İnşallah sezon sonunda istediğimiz sonucu alırız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.