Aşure ülkemize güzellikler getirsin

SAĞLIK-YAŞAM 13.09.2020 - 16:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1518+ kez okundu.
 

Aşure ülkemize güzellikler getirsin

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı M. İlker Akça:
İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı M. İlker Akça, Divan Kurulu üyeleri ve ilçe yönetimi ile birlikte Muharrem ayı dolayısı ile Aşure günü düzenledi.  Çukurova Belediye Başkan yardımcısı Azime Kocacık'ın da katıldığı etkinlikte konuşan İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı M. İlker Akça, İslam alemi için büyük önem taşıyan Aşure gününün hayırlara vesile olmasını temenni etti. Akça, “Aşure günü toplumu birbirleriyle kucaklaştıran güzel, özel bir gündür. Aşure gününde yapacağımız tüm ibadetlerin kabul olmasını Yüce Allah'tan diliyorum” dedi.  Aşure gününün Türkiye’ye ve Dünya’ya sevgi ve barışı getirmesi temennisinde bulunan Akça, şöyle dedi: “Muharrem ayı ve Aşure günü gelenekten gelen önemli günlerimiz gibi milletimiz için toplumsal kimlik, ortak inanç, ortak bellek toplumsal paylaşım ve tarihsel sürekliliktir. Aşure milletimizin manevi birlikteliğini kuvvetlendirmeye önemli katkılar sağlamıştır. Aşure etkinliğimiz başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam alemine birlik beraberlik huzur ve esenlikler getirmesini diliyorum.”
İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı M. İlker Akça:

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı M. İlker Akça, Divan Kurulu üyeleri ve ilçe yönetimi ile birlikte Muharrem ayı dolayısı ile Aşure günü düzenledi. 

Çukurova Belediye Başkan yardımcısı Azime Kocacık'ın da katıldığı etkinlikte konuşan İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı M. İlker Akça, İslam alemi için büyük önem taşıyan Aşure gününün hayırlara vesile olmasını temenni etti. Akça, “Aşure günü toplumu birbirleriyle kucaklaştıran güzel, özel bir gündür. Aşure gününde yapacağımız tüm ibadetlerin kabul olmasını Yüce Allah'tan diliyorum” dedi. 
Aşure gününün Türkiye’ye ve Dünya’ya sevgi ve barışı getirmesi temennisinde bulunan Akça, şöyle dedi: “Muharrem ayı ve Aşure günü gelenekten gelen önemli günlerimiz gibi milletimiz için toplumsal kimlik, ortak inanç, ortak bellek toplumsal paylaşım ve tarihsel sürekliliktir. Aşure milletimizin manevi birlikteliğini kuvvetlendirmeye önemli katkılar sağlamıştır. Aşure etkinliğimiz başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam alemine birlik beraberlik huzur ve esenlikler getirmesini diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.