Babalar ve çocukları balık avlayacak

GÜNDEM 28.04.2017 - 14:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1440+ kez okundu.
 

Babalar ve çocukları balık avlayacak

Adana Büyükşehir Belediyesi, amatör olta balıkçılığına gönül veren Adanalıların da destekçisi oldu.
  Babalar ve çocukları balık avı kamp gecesinde buluşuyor Adana Büyükşehir Belediyesi, 29-30 Nisan’da Yumurtalık İlçesi Zeytinbeli Plajı’nda organize edilen 4. Babalar ve Çocuklar Balık Avı Kamp Gecesi’nin destekçisi oldu. Çukurova Amatör Balıkçılık, Denizcilik ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’nin (ÇUBADER) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği etkinlikte 6-15 yaş arasındaki çocuklar, oltayla balık tutmanın heyecanını yaşayacak. İnsan merkezli sosyal belediyecilik anlayışıyla gelecek nesillerin ruhen ve bedenen sağlıklı olması için kişisel gelişim, meslek edindirme ve hobi kursları düzenleyen Adana Büyükşehir Belediyesi, amatör olta balıkçılığına gönül veren Adanalıların da destekçisi oldu. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı, 29-30 Nisan tarihlerinde Yumurtalık İlçesi Zeytinbeli Plajı’nda gerçekleştirilecek 4. Babalar Çocuklar Balık Avı ve Kamp Gecesi’nin sponsorluğunu üstlendi. OLTALAR ULUSAL EGEMENLİK İÇİN DENİZE ATILACAK Yumurtalık Belediyesi’nin de katkı sağladığı 4. Babalar ve Çocuklar Balık Avı ve Kamp Gecesi’ne dahil olacak minikler, oltalarını ulusal egemenlik için Akdeniz’in maviliklerine fırlatırken, bir yandan balık tutmanın heyecanını yaşayacak, diğer yandan da renkli etkinliklerde gönüllerince eğlenecek. 29 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da başlayacak etkinliğe katılacak babalar ve çocukları, kamp çadırları, avlanma malzemeleri ile beslenme ihtiyaçlarını kendileri karşılayacak. ÇUBADER yöneticilerinin kayıt işlemleri ve kamp yerleşkesini oluşturulmasının ardından etkinlik start alacak. Animatörlerin renklendireceği kampta, çocuklar müzik eşliğinde dans edip, eğlenecek. Amatör müzik gruplarının sahne alacağı kutlamanın sabahında ise amatör olta balıkçılığını özendiren yarışmalar yapılacak. 30 Nisan Pazar günü öğle saatlerine kadar devam edecek kampta, çocuklar uçurtma uçurmanın keyfini de tadacak. Katılımcı çocuklara sürpriz hediyeler verilecek.    
Adana Büyükşehir Belediyesi, amatör olta balıkçılığına gönül veren Adanalıların da destekçisi oldu.

 


Babalar ve çocukları balık avı kamp gecesinde buluşuyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, 29-30 Nisan’da Yumurtalık İlçesi Zeytinbeli Plajı’nda organize edilen 4. Babalar ve Çocuklar Balık Avı Kamp Gecesi’nin destekçisi oldu. Çukurova Amatör Balıkçılık, Denizcilik ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’nin (ÇUBADER) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği etkinlikte 6-15 yaş arasındaki çocuklar, oltayla balık tutmanın heyecanını yaşayacak.
İnsan merkezli sosyal belediyecilik anlayışıyla gelecek nesillerin ruhen ve bedenen sağlıklı olması için kişisel gelişim, meslek edindirme ve hobi kursları düzenleyen Adana Büyükşehir Belediyesi, amatör olta balıkçılığına gönül veren Adanalıların da destekçisi oldu. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı, 29-30 Nisan tarihlerinde Yumurtalık İlçesi Zeytinbeli Plajı’nda gerçekleştirilecek 4. Babalar Çocuklar Balık Avı ve Kamp Gecesi’nin sponsorluğunu üstlendi.
OLTALAR ULUSAL EGEMENLİK İÇİN DENİZE ATILACAK
Yumurtalık Belediyesi’nin de katkı sağladığı 4. Babalar ve Çocuklar Balık Avı ve Kamp Gecesi’ne dahil olacak minikler, oltalarını ulusal egemenlik için Akdeniz’in maviliklerine fırlatırken, bir yandan balık tutmanın heyecanını yaşayacak, diğer yandan da renkli etkinliklerde gönüllerince eğlenecek. 29 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da başlayacak etkinliğe katılacak babalar ve çocukları, kamp çadırları, avlanma malzemeleri ile beslenme ihtiyaçlarını kendileri karşılayacak.
ÇUBADER yöneticilerinin kayıt işlemleri ve kamp yerleşkesini oluşturulmasının ardından etkinlik start alacak. Animatörlerin renklendireceği kampta, çocuklar müzik eşliğinde dans edip, eğlenecek. Amatör müzik gruplarının sahne alacağı kutlamanın sabahında ise amatör olta balıkçılığını özendiren yarışmalar yapılacak. 30 Nisan Pazar günü öğle saatlerine kadar devam edecek kampta, çocuklar uçurtma uçurmanın keyfini de tadacak.
Katılımcı çocuklara sürpriz hediyeler verilecek.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.