Başkan Uludağ, pandemi sürecini anlattı

GÜNDEM 28.06.2020 - 18:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1483+ kez okundu.
 

Başkan Uludağ, pandemi sürecini anlattı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçede koronavirüs tespit edilen 44 kişinin tamamının iyileştiğini söyledi. Uludağ, salgının görüldüğü günden buna belediye ekiplerinin 1,5 milyon maske ile kolonya ve file dağıttıklarını, semt pazarları, camiler ile halka açık yerlerdeki dezenfekte çalışmalarının ara vermeksizin sürdürüldüğünü bildirdi.  Uludağ, gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’nin ziyaretinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Uludağ, ilçede iki belediye ekibinin pandemi ile ilgili Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı, maske, sosyal mesafe ve el temizliğine ilişkin çalışmalara devam ettiğini anlattı.  Uludağ, “Cuma namazları için tek kullanımlık maskeler ve tek kullanımlık seccadeler dağıtıyoruz. Ayrıca cami ve semt pazarı girişlerinde el dezenfektanları ile koruyucu sağlık hizmetlerini en üst düzeyde yapıyoruz” dedi.  Tek kullanımlık maskeleri kendilerinin ürettiğini dile getiren Uludağ, “Sarıçam’da pandemiden dolayı ölüm olayı yaşanmadı. 44 koronavirüs vakasından tamamı iyileşti. Bu süreçte evinden çıkamayan yaşlı, kronik rahatsızlığı olan 65 yaş üstü, ve ihtiyacı olanlara öğle ve akşam yemeklerini gönderip, sayıyı artırdık” diye konuştu.  Uludağ, pandemi sürecinde belediye ekiplerinin çalışmasını değerlendiren bir anket de yaptırdıkların anlatarak, vatandaşın belediye ekiplerinin çabasını olumlu bulduğunun ortaya çıktığını bildirdi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçede koronavirüs tespit edilen 44 kişinin tamamının iyileştiğini söyledi. Uludağ, salgının görüldüğü günden buna belediye ekiplerinin 1,5 milyon maske ile kolonya ve file dağıttıklarını, semt pazarları, camiler ile halka açık yerlerdeki dezenfekte çalışmalarının ara vermeksizin sürdürüldüğünü bildirdi. 

Uludağ, gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’nin ziyaretinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Uludağ, ilçede iki belediye ekibinin pandemi ile ilgili Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı, maske, sosyal mesafe ve el temizliğine ilişkin çalışmalara devam ettiğini anlattı. 
Uludağ, “Cuma namazları için tek kullanımlık maskeler ve tek kullanımlık seccadeler dağıtıyoruz. Ayrıca cami ve semt pazarı girişlerinde el dezenfektanları ile koruyucu sağlık hizmetlerini en üst düzeyde yapıyoruz” dedi. 
Tek kullanımlık maskeleri kendilerinin ürettiğini dile getiren Uludağ, “Sarıçam’da pandemiden dolayı ölüm olayı yaşanmadı. 44 koronavirüs vakasından tamamı iyileşti. Bu süreçte evinden çıkamayan yaşlı, kronik rahatsızlığı olan 65 yaş üstü, ve ihtiyacı olanlara öğle ve akşam yemeklerini gönderip, sayıyı artırdık” diye konuştu. 
Uludağ, pandemi sürecinde belediye ekiplerinin çalışmasını değerlendiren bir anket de yaptırdıkların anlatarak, vatandaşın belediye ekiplerinin çabasını olumlu bulduğunun ortaya çıktığını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.