BİNLER YÜRÜDÜ, ATİYE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

KÜLTÜR-SANAT 24.04.2017 - 13:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2131+ kez okundu.
 

BİNLER YÜRÜDÜ, ATİYE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

  Çukurova Belediyesi ile Seyhan Belediyesi'nin birlikte düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine, binlerce kişi katıldı. Meşale yürüyüşü ve Atiye konseriyle coşku içinde kutlanan etkinliklere katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Cumhuriyet'e, Atatürk’e ve halka olan bağlılığımızı kimse engelleyemez” dedi.   ATATÜRK POSTERLERİ VE BAYRAKLA YÜRÜYÜŞ Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir program hazırlayan Çukurova Belediyesi, bu kez CHP Seyhan Belediyesi ile ortaklaşa muhteşem bir etkinlik düzenledi.  Çukurova Belediyesi semt kreşlerinin minikleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde çeşitli etkinliklerle kutladı. Akşam devam eden ve coşku içinde gerçekleşen etkinlikler, meşale yürüyüşü ile devam etti. Binlerce kişi Turgut Özal Bulvarı Aksagaz kavşağında toplandı. Ellerinde Atatürk posterleri ve Türk bayrakları ile yürüyüşe geçen muhteşem kalabalık, marşlar söyleyerek, konser alanına yürüdü. Yürüyüşe, eşi ve çocuklarıyla birlikte Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Adana Milletvekilleri İbrahim Özdiş, Zülfikar İnönü Tümer ve CHP ilçe başkanları ile binlerce vatandaş katıldı.   ATİYE DANSI VE ŞARKILARIYLA BÜYÜLEDİ Saatler 20.00'yi gösterdiğinde, MTV Avrupa Müzik Ödülleri yarışması 2011’de ‘En İyi Türk Sanatçı’ ödülü alan Atiye, Barış Manço Bulvarı'nda kurulan dev platformda sahneye çıktı. 10 bin vatandaşın katıldı konserde sahne alan Atiye, ‘Gözyaşlarım’, ‘Budur’, Soygun Var’, ‘Maazallah’ başta olmak üzere sevilen şarkılarını seslendirdi. Atiye, dans grubu ile yaptığı danslarıyla da beğeni topladı.   "BAYRAMLARIMIZA COŞKUYLA SAHİP ÇIKACAĞIZ" Konserde anons edilen belediye başkanları, CHP Adana milletvekilleri ve CHP ilçe örgütler,i platforma çıkarak halkı selamladılar. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi, Cumhuriyet tarihi açısından çok özel anlam taşıyan günleri, özel bir duyarlılık içinde kutladıklarını belirterek, “Cumhuriyet'in ateşi ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgimiz asla sönmeyecek. Giderek artan bir coşkuyla bayramlarımıza sahip çıkacağız. Cumhuriyet'e, Atatürk’e ve halka olan bağlılığımızı kimse engelleyemez” dedi.

 

Çukurova Belediyesi ile Seyhan Belediyesi'nin birlikte düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine, binlerce kişi katıldı. Meşale yürüyüşü ve Atiye konseriyle coşku içinde kutlanan etkinliklere katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Cumhuriyet'e, Atatürk’e ve halka olan bağlılığımızı kimse engelleyemez” dedi.

 

ATATÜRK POSTERLERİ VE BAYRAKLA YÜRÜYÜŞ

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir program hazırlayan Çukurova Belediyesi, bu kez CHP Seyhan Belediyesi ile ortaklaşa muhteşem bir etkinlik düzenledi.  Çukurova Belediyesi semt kreşlerinin minikleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde çeşitli etkinliklerle kutladı. Akşam devam eden ve coşku içinde gerçekleşen etkinlikler, meşale yürüyüşü ile devam etti. Binlerce kişi Turgut Özal Bulvarı Aksagaz kavşağında toplandı. Ellerinde Atatürk posterleri ve Türk bayrakları ile yürüyüşe geçen muhteşem kalabalık, marşlar söyleyerek, konser alanına yürüdü. Yürüyüşe, eşi ve çocuklarıyla birlikte Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Adana Milletvekilleri İbrahim Özdiş, Zülfikar İnönü Tümer ve CHP ilçe başkanları ile binlerce vatandaş katıldı.

 

ATİYE DANSI VE ŞARKILARIYLA BÜYÜLEDİ

Saatler 20.00'yi gösterdiğinde, MTV Avrupa Müzik Ödülleri yarışması 2011’de ‘En İyi Türk Sanatçı’ ödülü alan Atiye, Barış Manço Bulvarı'nda kurulan dev platformda sahneye çıktı. 10 bin vatandaşın katıldı konserde sahne alan Atiye, ‘Gözyaşlarım’, ‘Budur’, Soygun Var’, ‘Maazallah’ başta olmak üzere sevilen şarkılarını seslendirdi. Atiye, dans grubu ile yaptığı danslarıyla da beğeni topladı.

 

"BAYRAMLARIMIZA COŞKUYLA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Konserde anons edilen belediye başkanları, CHP Adana milletvekilleri ve CHP ilçe örgütler,i platforma çıkarak halkı selamladılar. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi, Cumhuriyet tarihi açısından çok özel anlam taşıyan günleri, özel bir duyarlılık içinde kutladıklarını belirterek, “Cumhuriyet'in ateşi ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgimiz asla sönmeyecek. Giderek artan bir coşkuyla bayramlarımıza sahip çıkacağız. Cumhuriyet'e, Atatürk’e ve halka olan bağlılığımızı kimse engelleyemez” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.