Bir Anlık Öfke" Deyip Annesini Öldürmüştü! Altından Töre Cinayeti Çıktı

DÜNYA 16.05.2018 - 07:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1546+ kez okundu.
 

Bir Anlık Öfke" Deyip Annesini Öldürmüştü! Altından Töre Cinayeti Çıktı

Caner Adıgüzelli, 2 yıl önce annesi Neşe Adıgüzelli'yi 16 bıçak darbesiyle öldürmüştü. Katil, "Annem ayrı yaşamak istedi. Tartıştık. Anlık öfke patlaması" dese de soruşturmayı derinleştiren savcı töre cinayetini çözdü.
Annesini öldüren cani "Bir anlık öfke" demişti, cinayetin altından töre çıktı. İstanbul Sarıyer'de Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki siyah film kaplı minibüsün etrafını bir anda polis ekipleri sardı. Tarih, 4 Mayıs 2016'ydı. Araçtan yirmili yaşlarında elleri kelepçeli bir şahısla inen ekip minibüsün kapısını açtıktan hemen sonra telsizle merkeze "757 sonucu 740 konusu doğru" diyerek cinayeti doğruladı. "757 sonucu 740", araçta bıçakla cinayet işlendiği anlamına geliyordu. Öldürülen 42 yaşındaki Neşe Adıgüzelli'ydi. Şüpheli ise karakola gidip "Annemi öldürdüm" diyerek polisleri olay yerine götüren oğlu 25 yaşındaki Caner Adıgüzelli'ydi. 16 BIÇAK DARBESİ Olay yeri ekibi incelemelerini bitirdikten sonra kadının vücudunda 16 bıçak yarası tespit etti. Kan lekeleri, aracın arka kısmındaki valiz ve kolilere kadar sıçramıştı. Cesedin konumu ve kanın sıçradığı yerler olay anındaki yoğun öfke ve şiddetin işaretiydi. 'BİR ANLIK ÖFKE PATLAMASI' DEDİ Habertürk'ten Zülfikar Ali Aydın'ın haberine göre, Anne katili Caner Adıgüzelli polise cinayet nedenini anlatırken, "Tartıştık. Anlık bir öfke patlaması" dedi. Tartışma sebebi annesinin kendilerinden ayrı yaşamak istemesiydi. Caner Adıgüzelli'nin ifadesine göre, 3 yıl önce babası kanserden öldükten sonra Kars'ta yaşadıkları köyde "annesinin başka bir erkekle ilişkisi olduğu dedikodusu" çıkmıştı. 'Aile meclisi', Neşe Adıgüzelli'nin Manisa'daki kız kardeşinin yanına gitmesine, Caner ve 3 kardeşinin ise İstanbul'a amcalarının yanına yerleşmesine karar verdi. Caner, İstanbul'da 1 yıldan fazla borçla aldığı hacizli minibüsle çalışarak kız kardeşlerine baktı. İfadesinde annesinin İstanbul'a geliş sebebini şöyle anlattı: "Gurbette yalnız kalmıştık. Annem bir hafta önce Manisa'da tek başına bir ev tutmuş. Dul bir kadın olarak tek başına yaşamasına gönlüm razı gelmedi 'Gel bizimle yaşa' dedim. Annem de istanbula geldi.
Caner Adıgüzelli, 2 yıl önce annesi Neşe Adıgüzelli'yi 16 bıçak darbesiyle öldürmüştü. Katil, "Annem ayrı yaşamak istedi. Tartıştık. Anlık öfke patlaması" dese de soruşturmayı derinleştiren savcı töre cinayetini çözdü.

Annesini öldüren cani "Bir anlık öfke" demişti, cinayetin altından töre çıktı.

İstanbul Sarıyer'de Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki siyah film kaplı minibüsün etrafını bir anda polis ekipleri sardı. Tarih, 4 Mayıs 2016'ydı. Araçtan yirmili yaşlarında elleri kelepçeli bir şahısla inen ekip minibüsün kapısını açtıktan hemen sonra telsizle merkeze "757 sonucu 740 konusu doğru" diyerek cinayeti doğruladı. "757 sonucu 740", araçta bıçakla cinayet işlendiği anlamına geliyordu. Öldürülen 42 yaşındaki Neşe Adıgüzelli'ydi. Şüpheli ise karakola gidip "Annemi öldürdüm" diyerek polisleri olay yerine götüren oğlu 25 yaşındaki Caner Adıgüzelli'ydi.

16 BIÇAK DARBESİ

Olay yeri ekibi incelemelerini bitirdikten sonra kadının vücudunda 16 bıçak yarası tespit etti. Kan lekeleri, aracın arka kısmındaki valiz ve kolilere kadar sıçramıştı. Cesedin konumu ve kanın sıçradığı yerler olay anındaki yoğun öfke ve şiddetin işaretiydi.

'BİR ANLIK ÖFKE PATLAMASI' DEDİ

Habertürk'ten Zülfikar Ali Aydın'ın haberine göre, Anne katili Caner Adıgüzelli polise cinayet nedenini anlatırken, "Tartıştık. Anlık bir öfke patlaması" dedi. Tartışma sebebi annesinin kendilerinden ayrı yaşamak istemesiydi. Caner Adıgüzelli'nin ifadesine göre, 3 yıl önce babası kanserden öldükten sonra Kars'ta yaşadıkları köyde "annesinin başka bir erkekle ilişkisi olduğu dedikodusu" çıkmıştı. 'Aile meclisi', Neşe Adıgüzelli'nin Manisa'daki kız kardeşinin yanına gitmesine, Caner ve 3 kardeşinin ise İstanbul'a amcalarının yanına yerleşmesine karar verdi. Caner, İstanbul'da 1 yıldan fazla borçla aldığı hacizli minibüsle çalışarak kız kardeşlerine baktı. İfadesinde annesinin İstanbul'a geliş sebebini şöyle anlattı: "Gurbette yalnız kalmıştık. Annem bir hafta önce Manisa'da tek başına bir ev tutmuş. Dul bir kadın olarak tek başına yaşamasına gönlüm razı gelmedi 'Gel bizimle yaşa' dedim. Annem de istanbula geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.