Bu bayram sevdiklerimize gönüllerimizle sarılalım

GÜNDEM 29.07.2020 - 11:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1541+ kez okundu.
 

Bu bayram sevdiklerimize gönüllerimizle sarılalım

Bu bayram sevdiklerimize gönüllerimizle sarılalım Kurban paylaşmak demektir   Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, paylaşmanın, dayanışmanın ve hoşgörünün en güzel örneklerinin yaşandığı müstesna günler olduğunu söyledi. Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, Kurban Bayramı dolayısı ile yayımladığı mesajda, esnaf ve sanatkarlar ile Adanalıların bayramını kutladı, Covid-19 salgını nedeniyle tedbirin elden bırakılmaması uyarısında bulundu.. Kurban Bayramının; ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni eden Birlik Başkanı Niyazi Göger, "Kurban, paylaşmaktır, dayanışmaktır. Yoksulların sevindirilmesine vesiledir. Kurban Bayramı, başta İslam alemi olmak üzere tüm Müslümanları ortak duygularda buluşturan huzur ve coşku kaynağıdır. Asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramı’nı en güzel biçimde değerlendirerek, paylaşmalı hayatımızda hoşgörüyü egemen kılarak birlik ve dirliğimizi güçlendirmeliyiz" dedi.  Açıklamasında Covid-19 salgınına da dikkat çekerek, maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması uyarısında bulunan Birlik Başkanı Niyazi Göger, "Bizler, geleneklerimiz, göreneklerimiz üzere sevincimizi, hüznümüzü kucaklaşarak, bir birimize sarılarak paylaşan bir milletiz. Bu bizi biz yapan değerlerden bir tanesidir. Ancak bu Kurban Bayramında, sevdiklerimizi korumak, onlarla nice bayramları birlikte karşılamak için kollarımızla değil, gönüllerimizle sarılalım. Sosyal mesafeye, maske kullanımına ve hijyene dikkat edelim. Bu vesile ile idrak ettiğimiz Kurban Bayramının manevi ikliminin her alanda aydınlık geleceğimizin müjdecisi olmasını diliyor, başta pandemi sürecinde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere, esnaf ve sanatkarlarımızın, Adanalı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.  

Bu bayram sevdiklerimize gönüllerimizle sarılalım

Kurban paylaşmak demektir

 

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, paylaşmanın, dayanışmanın ve hoşgörünün en güzel örneklerinin yaşandığı müstesna günler olduğunu söyledi.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, Kurban Bayramı dolayısı ile yayımladığı mesajda, esnaf ve sanatkarlar ile Adanalıların bayramını kutladı, Covid-19 salgını nedeniyle tedbirin elden bırakılmaması uyarısında bulundu..

Kurban Bayramının; ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni eden Birlik Başkanı Niyazi Göger, "Kurban, paylaşmaktır, dayanışmaktır. Yoksulların sevindirilmesine vesiledir. Kurban Bayramı, başta İslam alemi olmak üzere tüm Müslümanları ortak duygularda buluşturan huzur ve coşku kaynağıdır. Asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramı’nı en güzel biçimde değerlendirerek, paylaşmalı hayatımızda hoşgörüyü egemen kılarak birlik ve dirliğimizi güçlendirmeliyiz" dedi. 

Açıklamasında Covid-19 salgınına da dikkat çekerek, maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması uyarısında bulunan Birlik Başkanı Niyazi Göger, "Bizler, geleneklerimiz, göreneklerimiz üzere sevincimizi, hüznümüzü kucaklaşarak, bir birimize sarılarak paylaşan bir milletiz. Bu bizi biz yapan değerlerden bir tanesidir. Ancak bu Kurban Bayramında, sevdiklerimizi korumak, onlarla nice bayramları birlikte karşılamak için kollarımızla değil, gönüllerimizle sarılalım. Sosyal mesafeye, maske kullanımına ve hijyene dikkat edelim. Bu vesile ile idrak ettiğimiz Kurban Bayramının manevi ikliminin her alanda aydınlık geleceğimizin müjdecisi olmasını diliyor, başta pandemi sürecinde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere, esnaf ve sanatkarlarımızın, Adanalı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.