Büyükşehir kırsaldaki yoksul vatandaşa desteğini kesmiyor

GÜNDEM 01.05.2017 - 12:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1534+ kez okundu.
 

Büyükşehir kırsaldaki yoksul vatandaşa desteğini kesmiyor

  Belediye bürokratları yardım kolilerini bizzat ulaştırıyor   Şu ana kadar 10 bin koli yardım dağıtan Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı’daki ihtiyaç sahiplerine de ulaştı   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün sosyal belediyecilik hizmetlerine verdiği önemin gereği Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, kırsalda desteğe ihtiyacı olan Adanalılar için çalışmaya devam ediyor. Geride kalan üç yılda merkez ilçelerde, kırsaldaki ilçelere bağlı mahalle ve köylerde ihtiyacı olan vatandaşlara şu ana kadar 10 bin koli yardım dağıtan Adana Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediye başkanlıkları ve bağlı muhtarlıkların belirlediği yoksul vatandaşlara yiyecek kolileleri ulaştırmayı sürdürüyor. DESTEĞİN ADRESİ BU KEZ KARAİSALI OLDU Adana Büyükşehir Belediyesi, son olarak Karaisalı’da ihtiyaç sahiplerine 150 koli yiyecek dağıttı. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bürokratları, Karaisalı Belediyesi yetkilileriyle birlikte, Karaisalı’nın köylerinde dar gelirli vatandaşlara yiyecek kolisi dağıtımı gerçekleştirdi. SOSYAL MARKET Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bürokratları, Büyükşehir bünyesinde oluşturulan Hayırlı İşler Sosyal Market aracılığıyla, ihtiyaç sahiplerine şu ana kadar 10 bin koli dağıtıldığını, önümüzdeki süreçte de yardımların süreceğini açıkladılar. Büyükşehir bürokratları, “Merkez ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız bize başvurduğunda, rutin olarak destek verilmesi gerekiyorsa, Sosyal Market’ten periyodik olarak bunu gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizde ise belirlenen yoksul vatandaşlarımıza yardımı bizzat götürüyoruz. İlçelere her seferinde 150 koli gönderiyoruz. Yeniden talep olursa sayı artırılıyor. 1 seferlik yardımlarımızda isimler tutanakla belirleniyor” diyerek yapılan yardımın şekli hakkında bilgi verdiler.  

 

Belediye bürokratları yardım kolilerini bizzat ulaştırıyor

 

Şu ana kadar 10 bin koli yardım dağıtan Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı’daki ihtiyaç sahiplerine de ulaştı

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün sosyal belediyecilik hizmetlerine verdiği önemin gereği Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, kırsalda desteğe ihtiyacı olan Adanalılar için çalışmaya devam ediyor.

Geride kalan üç yılda merkez ilçelerde, kırsaldaki ilçelere bağlı mahalle ve köylerde ihtiyacı olan vatandaşlara şu ana kadar 10 bin koli yardım dağıtan Adana Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediye başkanlıkları ve bağlı muhtarlıkların belirlediği yoksul vatandaşlara yiyecek kolileleri ulaştırmayı sürdürüyor.

DESTEĞİN ADRESİ BU KEZ KARAİSALI OLDU

Adana Büyükşehir Belediyesi, son olarak Karaisalı’da ihtiyaç sahiplerine 150 koli yiyecek dağıttı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bürokratları, Karaisalı Belediyesi yetkilileriyle birlikte, Karaisalı’nın köylerinde dar gelirli vatandaşlara yiyecek kolisi dağıtımı gerçekleştirdi.

SOSYAL MARKET

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bürokratları, Büyükşehir bünyesinde oluşturulan Hayırlı İşler Sosyal Market aracılığıyla, ihtiyaç sahiplerine şu ana kadar 10 bin koli dağıtıldığını, önümüzdeki süreçte de yardımların süreceğini açıkladılar. Büyükşehir bürokratları, “Merkez ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız bize başvurduğunda, rutin olarak destek verilmesi gerekiyorsa, Sosyal Market’ten periyodik olarak bunu gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizde ise belirlenen yoksul vatandaşlarımıza yardımı bizzat götürüyoruz. İlçelere her seferinde 150 koli gönderiyoruz. Yeniden talep olursa sayı artırılıyor. 1 seferlik yardımlarımızda isimler tutanakla belirleniyor” diyerek yapılan yardımın şekli hakkında bilgi verdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.