Cengil: Sivil toplum kuruluşlarıyla elele hizmet üreteceğiz

GÜNDEM 17.01.2021 - 17:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1532+ kez okundu.
 

Cengil: Sivil toplum kuruluşlarıyla elele hizmet üreteceğiz

Adana Balkan Türkleri Derneği Başkanı Aziz Sağıroğlu ile yönetim kurulu üyeleri AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Sağıroğlu, derneğin kuruluşu, yaptıkları çalışmalar ve bundan sonrasına yönelik planlarıyla ilgili bilgi verdi. Sağıroğlu, sivil toplum örgütlerinin toplumsal hayata büyük katkılarının olduğunu anlatarak, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmayı amaçladıklarını söyledi.    AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil ise, sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli irtibat halinde olmayı amaçladıklarına dikkat çekerek, şehre katkı veren sivil toplum kuruluşlarına minnettar olduklarını bildirdi. Cengil, ziyaret için teşekkür ederken, Yüreğir’in çehresini değiştirmek için mücadele eden Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir ile elele çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Adana Balkan Türkleri Derneği Başkanı Aziz Sağıroğlu ile yönetim kurulu üyeleri AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Sağıroğlu, derneğin kuruluşu, yaptıkları çalışmalar ve bundan sonrasına yönelik planlarıyla ilgili bilgi verdi. Sağıroğlu, sivil toplum örgütlerinin toplumsal hayata büyük katkılarının olduğunu anlatarak, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmayı amaçladıklarını söyledi. 
 
AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil ise, sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli irtibat halinde olmayı amaçladıklarına dikkat çekerek, şehre katkı veren sivil toplum kuruluşlarına minnettar olduklarını bildirdi. Cengil, ziyaret için teşekkür ederken, Yüreğir’in çehresini değiştirmek için mücadele eden Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir ile elele çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.