Corona virüsü ile savaşan doktordan en acı itiraf!

GÜNDEM 23.03.2020 - 09:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2649+ kez okundu.
 

Corona virüsü ile savaşan doktordan en acı itiraf!

Yeni merkez üssü Avrupa olan corona virüs salgını hakkında son dakika haberleri ajanslar tarafından duyurulmaya devam ediyor. Koronavirüsle mücadele eden ülkelerden birisi olan İngiltere'den gelen son haber, dünya gündemine adeta bomba gibi düştü. Londra'da görevine devam eden ve ismi açıklanmayan bir doktor, corona virüsle ilgili yaşadıklarını dramatik bir mektupla duyurdu. Son bir haftada yaşadığı dehşeti kelimelere dökerken zorlanan doktorun bu mektubu, kısa süre içerisinde dünya gündeminde en çok konuşulan son dakika haberleri arasında yer aldıİngiltere, Avrupa'da corona virüsü salgını ile mücadele eden ülkelerden sadece birisi. Tıpkı diğer ülkelerde olduğu gibi, İngiltere'de de bir teyakkuz havası hakim olurken vaka sayısı 5 bin 67'ye yükseldi. 22 Mart itibarı ile corona virüsten dolayı İngiltere'de hayatını kaybedenlerin sayısı ise 233 olarak teyit edildi. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, dün yaptığı açıklamada halkın sokağa çıkmamasını kesin bir dil ile belirtmiş ve ağır hasta sayısının tsunami gibi artacağını söylemişti.

Yeni merkez üssü Avrupa olan  virüs salgını hakkında son dakika haberleri ajanslar tarafından duyurulmaya devam ediyor. Koronavirüsle mücadele eden ülkelerden birisi olan İngiltere'den gelen son haber, dünya gündemine adeta bomba gibi düştü. Londra'da görevine devam eden ve ismi açıklanmayan bir doktor, corona virüsle ilgili yaşadıklarını dramatik bir mektupla duyurdu. Son bir haftada yaşadığı dehşeti kelimelere dökerken zorlanan doktorun bu mektubu, kısa süre içerisinde dünya gündeminde en çok konuşulan son dakika haberleri arasında yer aldıİngiltere, Avrupa'da  virüsü salgını ile mücadele eden ülkelerden sadece birisi. Tıpkı diğer ülkelerde olduğu gibi, İngiltere'de de bir teyakkuz havası hakim olurken vaka sayısı 5 bin 67'ye yükseldi. 22 Mart itibarı ile corona virüsten dolayı İngiltere'de hayatını kaybedenlerin sayısı ise 233 olarak teyit edildi. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, dün yaptığı açıklamada halkın sokağa çıkmamasını kesin bir dil ile belirtmiş ve ağır hasta sayısının tsunami gibi artacağını söylemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.