ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ 77 BULUŞTU

GÜNDEM 02.05.2017 - 12:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1498+ kez okundu.
 

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ 77 BULUŞTU

  Adana Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 1977 girişli öğrenciler geleneksel yıllık buluşmalarını İstanbul’da Büyükada buluşması ile gerçekleştirdi. Endüstri 77 öğrencilerinden CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ‘de toplantıya katıldı..   Üç gün süren buluşmasında İstanbul Büyükada’da Gala gecesinde Konuşan Ömer Fethi  Gürer  öğrencilik yıllarını zor yıllar olarak tanımladı ve kader birliği yapan zor koşulları aşan ve bir arada birlikte olma  dostluğunu yakalayan sınıf olarak yıllardır örnek buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Bundan sonrada bu birlikteliğimiz devam edecek. Bizleri bir araya getiren insanca sevgi ve dostluktur. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız ”dedi.  Gürer,  Adana’nın o yıllarındaki yaşamdan kesitlerde anlattı.Okulun ilk gün buluşması gibi her yıl bir arada olduğumuzda heyecan yaşadıklarını ifade etti  ve Emeği geçenlere ve bu sürecin sürekliliğini sağlayan eşlere de teşekkür etti. Gala gecesine katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’de sınıf arkadaşları olarak buluşmanın önemine değinerek bu dostluğunuz peşini hiç bırakmayın.”diye konuştu.  Düzenleme kurulunda yer alan İbrahim Er daha önce buluşmalara katılıp bu kere farklı mazeretleri olan arkadaşlarımızla gelecek buluşmalarda bir araya geleceğiz, Başlangıçtan bugüne on yıl geçti ve düzenli olarak bu süreci taşıdık.”dedi.  ABD, Almanya ve Kıbrıs’tan da gelen sınıf arkadaşları buluşmasında okul anıları anlatıldı. Bu yılki  Toplantıya  Nevin Ünal,Özcan Başçuhadar,Seran Tanacı, Sıtkı Biçer,Kenan Pamukçu,Malik  Akyıldız,Atilla Çüçen,Ahmet Arslan,Tahsin Yendim,Fahri Özcan,Akın Çömelekoğlu,Türker Yalçınkaya,Ali Sarıca,Özcan Başçuhar,Yusuf  Yüksel  Şentuğ,Ömer Fethi Gürer,Kazım Karabulut,İbrahim Er,Bali Sandal,Adnan Uçar,Ahmet Koçkıran,Osman Yarar,Ömer Kurtcan,Sezai Yeni,Akın Demirparmak,Sıtkı Biçer,Şeker Yılmaz ve eşleri toplantıya katıldı.  Her yıl düzenlenen etkinlikte  gelecek yıl Trabzon’da yapılması kararlaştırıldı. SINIFTAN İKİ MİLLETVEKİLİ ÇIKTI  Çukurova  Üniversitesi  Endüstri Mühendisliği 1977 yılı girişlilerden Niğde CHP milletvekili Ömer Fethi Gürer yanı sıra Adana Milletvekilliği yapmış olan Tacidar Seyhan’da vardı. Farklı yıllarda sınıf arkadaşları  buluşmalarında yer alan Seyhan  program yoğunluğu nedeni ile toplanda yer almadı.    

 

Adana Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 1977 girişli öğrenciler geleneksel yıllık buluşmalarını İstanbul’da Büyükada buluşması ile gerçekleştirdi. Endüstri 77 öğrencilerinden CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ‘de toplantıya katıldı..   Üç gün süren buluşmasında İstanbul Büyükada’da Gala gecesinde Konuşan Ömer Fethi  Gürer  öğrencilik yıllarını zor yıllar olarak tanımladı ve kader birliği yapan zor koşulları aşan ve bir arada birlikte olma  dostluğunu yakalayan sınıf olarak yıllardır örnek buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Bundan sonrada bu birlikteliğimiz devam edecek. Bizleri bir araya getiren insanca sevgi ve dostluktur. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız ”dedi.  Gürer,  Adana’nın o yıllarındaki yaşamdan kesitlerde anlattı.Okulun ilk gün buluşması gibi her yıl bir arada olduğumuzda heyecan yaşadıklarını ifade etti  ve Emeği geçenlere ve bu sürecin sürekliliğini sağlayan eşlere de teşekkür etti. Gala gecesine katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’de sınıf arkadaşları olarak buluşmanın önemine değinerek bu dostluğunuz peşini hiç bırakmayın.”diye konuştu.  Düzenleme kurulunda yer alan İbrahim Er daha önce buluşmalara katılıp bu kere farklı mazeretleri olan arkadaşlarımızla gelecek buluşmalarda bir araya geleceğiz, Başlangıçtan bugüne on yıl geçti ve düzenli olarak bu süreci taşıdık.”dedi.

 ABD, Almanya ve Kıbrıs’tan da gelen sınıf arkadaşları buluşmasında okul anıları anlatıldı. Bu yılki  Toplantıya  Nevin Ünal,Özcan Başçuhadar,Seran Tanacı, Sıtkı Biçer,Kenan Pamukçu,Malik  Akyıldız,Atilla Çüçen,Ahmet Arslan,Tahsin Yendim,Fahri Özcan,Akın Çömelekoğlu,Türker Yalçınkaya,Ali Sarıca,Özcan Başçuhar,Yusuf  Yüksel  Şentuğ,Ömer Fethi Gürer,Kazım Karabulut,İbrahim Er,Bali Sandal,Adnan Uçar,Ahmet Koçkıran,Osman Yarar,Ömer Kurtcan,Sezai Yeni,Akın Demirparmak,Sıtkı Biçer,Şeker Yılmaz ve eşleri toplantıya katıldı.  Her yıl düzenlenen etkinlikte  gelecek yıl Trabzon’da yapılması kararlaştırıldı.

SINIFTAN İKİ MİLLETVEKİLİ ÇIKTI

 Çukurova  Üniversitesi  Endüstri Mühendisliği 1977 yılı girişlilerden Niğde CHP milletvekili Ömer Fethi Gürer yanı sıra Adana Milletvekilliği yapmış olan Tacidar Seyhan’da vardı. Farklı yıllarda sınıf arkadaşları  buluşmalarında yer alan Seyhan  program yoğunluğu nedeni ile toplanda yer almadı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.