Cumhur İttifakı teklifiyle “Su” yüzde 30 ucuzladı!

GÜNDEM 19.11.2019 - 15:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1833+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı teklifiyle “Su” yüzde 30 ucuzladı!

  ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Suyun ucuzlatılması konusunda ortaya koyduğumuz ortak iradeyi, mağdur işçiler konusunda da tesis edelim.” çağrısında bulundu. MHP VE AK PARTİ TEKLİF ETTİ, SU UCUZLADI MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ) temin ettiği suya yüzde 30 indirim kararının özellikle dar gelirli tüketiciler açısından önemli olduğunu söyledi. Avcı yaptığı açıklamada “MHP ve Ak Parti’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı olarak ASKİ’nin dünkü Olağan Genel Kurulu’nda yaptığımız suyun yüzde 30 oranında ucuzlaştırılması  yönündeki teklifimiz oy birliği ile kabul edilmiştir. Büyükşehir Belediyesi’nde temsil edilen siyasi partilerin; Adanalı hemşehrilerimizin, şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın ortak yararına olan kararda birleşmeleri, Adana’mız adına sevindirici ve gelecek adına umut verici bir adım olmuştur.” ifadesini kullandı. ADANA’NIN KANAYAN YARASI: MAĞDUR İŞÇİLER Bünyamin Avcı “Bu vesileyle belirtmekte yarar görüyorum; Büyükşehir Belediyesi’nden işçilerin topluca çıkartılması da Adana’nın önemli ve güncel sorunudur; hatta  kanayan yarasıdır. Suyun ucuzlatılması konusunda attığımız adım nasıl ki vatandaşlarımıza maddi fayda sağlayacaksa; Büyükşehir Belediyesi’nden ve ASKİ’den çıkartılan emekçi kardeşlerimizin geri işe alınmaları, işsizliğin azaltılması, insanlarımızın evine ekmek götürebilmesi de çok daha önemlidir.” diye konuştu. BAŞKAN KARALAR’A ÇAĞRI! MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, devamla şunları söyledi: “Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar’a daha önce bu konuda çağrılarımız oldu. Alın teriyle ekmeğini kazanan işçileri ve onların ailelerini tedirgin etmeyin. Mevcut çalışanlar dahi diken üstünde; buna kimsenin hakkı yoktur. İnsanların iş edinmesine, evlerine ekmek götürmesine vesile olmak çok kutsal bir hizmettir. Mağdur işçileri de sevindirelim. Geliniz; suyun ucuzlatılması konusunda ortaya koyduğumuz ortak iradeyi, mağdur işçiler konusunda da tesis edelim.”

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Suyun ucuzlatılması konusunda ortaya koyduğumuz ortak iradeyi, mağdur işçiler konusunda da tesis edelim.” çağrısında bulundu.

MHP VE AK PARTİ TEKLİF ETTİ, SU UCUZLADI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ) temin ettiği suya yüzde 30 indirim kararının özellikle dar gelirli tüketiciler açısından önemli olduğunu söyledi. Avcı yaptığı açıklamada “MHP ve Ak Parti’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı olarak ASKİ’nin dünkü Olağan Genel Kurulu’nda yaptığımız suyun yüzde 30 oranında ucuzlaştırılması  yönündeki teklifimiz oy birliği ile kabul edilmiştir. Büyükşehir Belediyesi’nde temsil edilen siyasi partilerin; Adanalı hemşehrilerimizin, şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın ortak yararına olan kararda birleşmeleri, Adana’mız adına sevindirici ve gelecek adına umut verici bir adım olmuştur.” ifadesini kullandı.

ADANA’NIN KANAYAN YARASI: MAĞDUR İŞÇİLER

Bünyamin Avcı “Bu vesileyle belirtmekte yarar görüyorum; Büyükşehir Belediyesi’nden işçilerin topluca çıkartılması da Adana’nın önemli ve güncel sorunudur; hatta  kanayan yarasıdır. Suyun ucuzlatılması konusunda attığımız adım nasıl ki vatandaşlarımıza maddi fayda sağlayacaksa; Büyükşehir Belediyesi’nden ve ASKİ’den çıkartılan emekçi kardeşlerimizin geri işe alınmaları, işsizliğin azaltılması, insanlarımızın evine ekmek götürebilmesi de çok daha önemlidir.” diye konuştu.

BAŞKAN KARALAR’A ÇAĞRI!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, devamla şunları söyledi:

“Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar’a daha önce bu konuda çağrılarımız oldu. Alın teriyle ekmeğini kazanan işçileri ve onların ailelerini tedirgin etmeyin. Mevcut çalışanlar dahi diken üstünde; buna kimsenin hakkı yoktur. İnsanların iş edinmesine, evlerine ekmek götürmesine vesile olmak çok kutsal bir hizmettir. Mağdur işçileri de sevindirelim. Geliniz; suyun ucuzlatılması konusunda ortaya koyduğumuz ortak iradeyi, mağdur işçiler konusunda da tesis edelim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.