Demirtaş, Şehit Ailelerine Yönelik Ziyaretlerini Sürdürdü

GÜNDEM 03.05.2017 - 13:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2335+ kez okundu.
 

Demirtaş, Şehit Ailelerine Yönelik Ziyaretlerini Sürdürdü

  Periyodik ziyaretlerle şehit aileleriyle bir araya gelen Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Beyhan Demirtaş, Adanalı şehitlerin ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.   Beyhan Demirtaş, vatanın bölünmez bütünlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için görev yaparken canlarını veren Şehit Komiser Zeynep Sağır, Şehit Polis Memuru Akif Hatunoğlu, Şehit Polis Memuru Ali Bulduk, Şehit Polis Memuru Ebubekir Durmuş ve Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Kadir Genç’in ailelerini evlerinde ziyaret etti. Şehitlerin aileleri ile yakınlarına bir kez daha başsağlığı ve sabır dileyen Hanımefendi Beyhan Demirtaş, şehitlerin eşleri ve çocukları ile anne ve babalarına herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Şehitlerin daima şükran ve minnetle anılacağını kaydeden Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Beyhan Demirtaş, barışa, huzura ve kardeşliğe kast eden, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hain odakların amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını vurguladı. Şehit Komiser Zeynep Sağır, Şehit Polis Memuru Akif Hatunoğlu, Şehit Polis Memuru Ali Bulduk, Şehit Polis Memuru Ebubekir Durmuş ve Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Kadir Genç’in anne, baba, eş ve yakınları “Vatan Sağolsun. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” mesajları verdi. Şehit aileleri, ziyaretinden ve yakın ilgisinden dolayı Beyhan Demirtaş’a teşekkür etti.

 

Periyodik ziyaretlerle şehit aileleriyle bir araya gelen Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Beyhan Demirtaş, Adanalı şehitlerin ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

 

Beyhan Demirtaş, vatanın bölünmez bütünlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için görev yaparken canlarını veren Şehit Komiser Zeynep Sağır, Şehit Polis Memuru Akif Hatunoğlu, Şehit Polis Memuru Ali Bulduk, Şehit Polis Memuru Ebubekir Durmuş ve Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Kadir Genç’in ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Şehitlerin aileleri ile yakınlarına bir kez daha başsağlığı ve sabır dileyen Hanımefendi Beyhan Demirtaş, şehitlerin eşleri ve çocukları ile anne ve babalarına herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Şehitlerin daima şükran ve minnetle anılacağını kaydeden Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Beyhan Demirtaş, barışa, huzura ve kardeşliğe kast eden, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hain odakların amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını vurguladı.

Şehit Komiser Zeynep Sağır, Şehit Polis Memuru Akif Hatunoğlu, Şehit Polis Memuru Ali Bulduk, Şehit Polis Memuru Ebubekir Durmuş ve Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Kadir Genç’in anne, baba, eş ve yakınları “Vatan Sağolsun. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” mesajları verdi.

Şehit aileleri, ziyaretinden ve yakın ilgisinden dolayı Beyhan Demirtaş’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.