Devlet vatandaşa pusu kurmaz

GÜNDEM 24.09.2019 - 17:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2123+ kez okundu.
 

Devlet vatandaşa pusu kurmaz

Karataş yolunda radar tepkisi:
  Adana’da özellikle son dönemlerde radar uygulamaları dolayısıyla yüklü cezalar ödemek zorunda kalan sürücüler isyan ediyor.  UYARI LEVHASI YOK, CEZA VAR Sürücüler mağdur olduklarını belirterek, araçlarına ceza kesilmediği gün olmadığını söylüyor. Özellikle Karataş yoluna konulan radarlar yüzünden vatandaşa ceza üstüne ceza yazılıyor.  Karataş yolunda bir tane bile uyarı levhası yok.  Hız düşürme amaçlı uyarı levhaları konulması gerekiyor ama adeta vatandaşa pusu kuruluyor.  MESKUN MAHALLERE LEVHA KONULMALI Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün meskun mahallere uyarı levhası koyması gerekiyor ama böyle bir uygulama yok. Hız limitinin nerede başlayıp nerede bittiğini kimse bilmiyor. Karataş yolunda üç tane radar var. Duble yol yapılmış ama hala tek yön levhaları görülüyor. Olmayan uyarı levhaları yüzünden kesilen cezalar, sürücüleri mağdur ediyor.
Karataş yolunda radar tepkisi:

 

Adana’da özellikle son dönemlerde radar uygulamaları dolayısıyla yüklü cezalar ödemek zorunda kalan sürücüler isyan ediyor. 
UYARI LEVHASI YOK, CEZA VAR
Sürücüler mağdur olduklarını belirterek, araçlarına ceza kesilmediği gün olmadığını söylüyor. Özellikle Karataş yoluna konulan radarlar yüzünden vatandaşa ceza üstüne ceza yazılıyor.  Karataş yolunda bir tane bile uyarı levhası yok.  Hız düşürme amaçlı uyarı levhaları konulması gerekiyor ama adeta vatandaşa pusu kuruluyor. 
MESKUN MAHALLERE LEVHA KONULMALI
Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün meskun mahallere uyarı levhası koyması gerekiyor ama böyle bir uygulama yok. Hız limitinin nerede başlayıp nerede bittiğini kimse bilmiyor. Karataş yolunda üç tane radar var. Duble yol yapılmış ama hala tek yön levhaları görülüyor. Olmayan uyarı levhaları yüzünden kesilen cezalar, sürücüleri mağdur ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.